2777
2789
عنوان

و اینک marzi میترکد😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 137 پست

راستی مرضی احتمالا آخرای تابستون میام به شهر غم! اگه اومدم میام محصولتونو میبینم😛😛😛😛😛😛😛

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روغن زیتون مالیدنی برای پوست و مو. از عطاری بگیر. حتما بزن خوب شی سرسری نگیرش.

واسه ترک های سفید هم جواب میده؟

خودت امتحان کردی؟

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
والا من اولش نمی دونستم این بایو اویل به چه درد میخوره انگار یکی زد پس سرم خریدمش. ترسیدم بزنم به صو ...

چند خریدی؟؟؟

خوش به حالتون.  پوست صاف شکم و اینا تو سر من بخوره وقتی نمیتونم بچه ای در وجودم داشته باشم. ک ...

وای من فدای تو بشم خواهری غصه نخور خدا بزرگه عزیزدلم.دلم رو خون کردی یاد بیچارگی خودم افتادم اما یه جمله ای هست من خیلی دوست دارم که میگه بگذار و بگذر ... غصه ها رو بگذار و بگذر بلکه تنها چیزی که به ما میتونه کمک کنه یه ذره امیده

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
خوش به حالتون.  پوست صاف شکم و اینا تو سر من بخوره وقتی نمیتونم بچه ای در وجودم داشته باشم. ک ...

ای وای😢

عزیزم اینجوری نگو انشالله خدا هر چه زودتر دامنت رو سبز کنه

الهی به حقِ فاطمهء زهرا زودتر لبت خندون بشه

ببخش تو رو خدا با تاپیکم ناراحتت کردم قصدم این نبود

خودت که میدونم من خودمم اگر بگم با چنگ دندون و جون کندن به اینجا رسیدم دروغ نگفتم😢

.Pain🔥you made me a believer

چند خریدی؟؟؟

سی و دو تومن اگر درست یادم باشه. یه دونه مرطوب کننده فیروز هم گرفتم اصلا بهم نساخت ایشالا اینم اتلاف پول نبوده

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
راستی مرضی احتمالا آخرای تابستون میام به شهر غم! اگه اومدم میام محصولتونو میبینم😛😛😛😛😛😛😛

آره تو رو خدا اینبار حتماخبرم کن شماره ام رو بهت بدم زنگم بزنی بیای خونمون😍

واسه ترک های سفید هم جواب میده؟ خودت امتحان کردی؟

دوستم روی رون پاش داشت میزد میگفت خیلی محو شده ... من میخوام بزنم باید برم بخرم هنوز نزدم.

دوستم براثر چاقی و لاغری ترک داشت سفیدم بود.

آره جون عمت!!!

دفعه قبل که در افق محو شدی تا من برگشتم ...😬😂😂😂😂😄😄😄

وای من فدای تو بشم خواهری غصه نخور خدا بزرگه عزیزدلم.دلم رو خون کردی یاد بیچارگی خودم افتادم اما یه ...

نمیدونم والا. خدا نکنه عزیزم.

دو روزه پریود شدم انگار این دفعه دیگه طاقتم طاق شده

کدوم منطقه میشینید؟؟؟؟

مرضی جون ببخش من زیاد شوخی کردم باهات. من مطمئنم هیچ رد و ترکی نمی مونه که اگر بمونه هم فدای سرت. اینا نشونه های عشقه زیباتر از اینا هم مگه چیزی هست؟ 

خدانگهدارت فعلا عشقم. مراقب خودت و نی نی باش 😘

ایامن عجیب هستم تو۱۷سالگی باردارشدم ماه اخرم کلی ترک خوردم کلی هم ذوق میکردیم باشوهرم مهم بچه هست که سالم باشه عزیزم زیاد توفکرش نرو کم نیست که یه بچه چندکیلویی توشکمته میخوای تغیرنکنی؟ من الان ترکام سفید شدن اصلامعلوم نیست

💖
آره جون عمت!!! دفعه قبل که در افق محو شدی تا من برگشتم ...😬😂😂😂😂😄😄😄

نه بخدا خب دفعهء قبل بهم خبر ندادی قبلش منم که همش کف نی نی سایت نخوابیدم 

خواستی بیای شماره ات رو بهم بده که تلفنی در ارتباط باشیم

هم میای خونم هم با همدیگه میریم بیرون