2777
2789
عنوان

و اینک marzi میترکد😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 137 پست

هیچی نخر بعد از ترک هیچ دارویی فایده نداره. 

فقط لیزر

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من سینه هام دقیقا سایزِ قبل از بارداریم هستن اصلا بزرگ نشدن ترک هم ندارن نمیدونم فکر نمیکنم مالِ ...

مرضی احتمال داره اخرای بارداری یا موقع شیردهی نوک شینه ها خشک بشن یا ترک بخورن. چارش فقط روغن زیتون. 

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
😂😂😂😂

والا من اولش نمی دونستم این بایو اویل به چه درد میخوره انگار یکی زد پس سرم خریدمش. ترسیدم بزنم به صورتم جوش بزنم جوشنگ بشم بعدا فهمیدم برا ترک هم خوفه الان نگه داشتم اون موقع اگه خدا بخواد استفاده کنم البته اگر تاریخ مصرفش نگذره دیگه 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
برای ترک سفید شده دارو خریده بشه فایده ای نداره ؟؟

دوست من مرتب با روغن زیتون چربش میکرد گفت خیلی بهتر شده

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
هیچی تا دقیقی پیش کمی نعره زدم به شوهرم گفتم همش تقصیرِ توه😒 یه پین پاپ دادن دستم آروم شدم😂😂😂

نعره چرا می زنی حالا یه ده بیست سی چهل تا ترکم خوردی فدا سرت داد و قال نداره که دیگه. استغفرالله 😒

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

خوش به حالتون. 

پوست صاف شکم و اینا تو سر من بخوره وقتی نمیتونم بچه ای در وجودم داشته باشم.

کاش من بدنم قاچ قاج میشد اما خدا فرزندی سالم و صالح را درونم ودیعه میگذاشت. لبخند را به لب همسر مهربونم میاورد.

مهم نیست شکم ترک خورده. تنتون سلامت باشه

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

نعره چرا می زنی حالا یه ده بیست سی چهل تا ترکم خوردی فدا سرت داد و قال نداره که دیگه. استغفرالله 😒

دلم میخواد بعضی وقتا انقدر بجومت که دیگه قابل تشخیص نباشی😂😂😂

.Pain🔥you made me a believer