2777
2789
عنوان

و اینک marzi میترکد😑😑

3176 بازدید | 137 پست

تا امروز کلی ذوق میکردم و به ملت فخر میفروختم که من با اینکه شکمم خیلی بزرگ شده فقطِ زیرش دو تا ترک خورده😟

خانمی که شما باشین الان پدرِ بچه داشت نصایح و پند و اندرز به گوشِ دخترش میخوند من هی دیدم قیافه اش اینجوری میشه😨😄😱😅😰😄

هی میگم چته مرد؟؟؟؟😕

میگه هیچی😐

تا اینکه برگشته میگه یه چیزی بهت میگم عصبانی نشیا اصلا چرا عصبانی بشی خیلی هم خوشکله😶شکمت یه چند تا ترکِ دیگه هم خورده😣

خلاصه با چراغ قوه نور انداخته دیدم بعــــــــله یه عالمه ترک ریز ریز ریز خورده که چون سفید بودن من ندیده بودم😒فقط اون دوتا که عمیق و قرمز بودن رو دیدم😖

شکمِ نازنینم😭

البته فدای سرِ قلقلی جونم خداروشکر که تپلی میشه و منو پاره میکنه😂

اینا بعدا چی میشن؟کرمی چیزی هست بزنم که برن؟

بعضیها گفتن کرمِprimeخیلی براشون تاثیراتِ مثبت داشته

تاثیری داره فکر میکنید؟

.Pain🔥you made me a believer

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه راه حل قطعی و واقعی میخوای بعدا لیزر کن مرضی جان 

لیرز واقعا همشون رو محو میکنه؟

من پوست شکمم خیلی صاف بود حیفه اینجوری بمونه آخه😞

.Pain🔥you made me a believer

تورو پاره میکنه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

عزیزم نگران نباش برطرف میشه من بعد یک سال و چند ماه خیلی کمرنگ شده فقط یه نی نی جدید اومده دوباره خط خطیش میکنه😆😆😆😆

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

من قبول ندارم .من واسه پسرم ترک قرمز اصلا نخورد ترک سفیدم کم بود سینمم داشت بعد بارداری شکمم محو شد بعد شیر دهی سینمم محو شد الانم ترک ریز سفید خورده باز 

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی