2777
2789
عنوان

و اینک marzi میترکد😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 137 پست
ای وای😢 عزیزم اینجوری نگو انشالله خدا هر چه زودتر دامنت رو سبز کنه الهی به حقِ فاطمهء زهرا زودتر ...

نه بابا عزیز دلم. خواهش میکنم. این چه حرفیه. من دوستت دارم که میام تو تاپیک هات. شرمنده اگه ناراحتت کردم. یهو دلم خواست درد دل کنم. 

نمیدونم والا. خدا نکنه عزیزم. دو روزه پریود شدم انگار این دفعه دیگه طاقتم طاق شده

تو فامیل ما دو نفر بودن دکتر گفته بود اصلا اصلا حامله نمیشن نذر گردن اسم ائمه بذارن هردو باردار شدن یکی پسر شد گذاشت علی یکی دختر شد گذاشت فاطمه.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم والا. خدا نکنه عزیزم. دو روزه پریود شدم انگار این دفعه دیگه طاقتم طاق شده

عزیزمی فقط یه کم دیگه صبر کن به امید خدا دامنت سبز میشه به حق دل شکسته ات

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
نه بابا عزیز دلم. خواهش میکنم. این چه حرفیه. من دوستت دارم که میام تو تاپیک هات. شرمنده اگه ناراحتت ...

خوب کردی فدای درد دلت😢

از ته ترین نقطه دلم دعات کردم

دلم شکست از حرفات

الهی بمیرم دقیقا درک میکنم چی کشیدی

من منتظر بیبی چک نموندم هیچوقت اماسالهاس منتظرم نی نیم رو بغل کنم و وسطِ راه برنگردم 

گاهی پیش خودم میگم هنوزم نمیدونم عاقبتم قراره چی بشه😢شبها خوابای بد میبینم فوری پا میشم شکمم رو بغل میکنم و میگم مامان تکون بخور اگه تکون نخوره جونم میره😢

.Pain🔥you made me a believer

نه بخدا خب دفعهء قبل بهم خبر ندادی قبلش منم که همش کف نی نی سایت نخوابیدم  خواستی بیای شماره ا ...

عزیزمی. فدات😍😍😍

من تو بارداری اصلا ترکی نبود روشکمم ولب تا پسرم دنیا اومد تمام ترکا مشخص شد😓😓😓

منم 😕

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
مرضی جون ببخش من زیاد شوخی کردم باهات. من مطمئنم هیچ رد و ترکی نمی مونه که اگر بمونه هم فدای سرت. ای ...

قربونت برم عشقم

خیلی میدوستمت😘😘😘😘😘😘😘😘

منت گذاشنی اومدی😘

خوب کردی فدای درد دلت😢 از ته ترین نقطه دلم دعات کردم دلم شکست از حرفات الهی بمیرم دقیقا درک میکن ...

ممنون عزیزم. مطمئن باش به حق حسین این دفعه همه چیز به خوبی و خوسی و سلامتی میش میره.

بلوار امین

اوووووف مرفه بی درد😛😛😛

فست فود میلان یبار استیک خوردم عالی بود. تو بولوار امین بود اگه هنوزم باشه.

ما زنبیل آباد بودیم... 

شاد باشی عزیزم... دعاگوتم....😍😍😍😍😍

اوووووف مرفه بی درد😛😛😛 فست فود میلان یبار استیک خوردم عالی بود. تو بولوار امین بود اگه هنوزم باش ...

😛😛😛

فدات😘😘😘

منتظرتم خبر بدی

اگه شکم مادرتون ترک داره.. حتما شما هم ترک بارداری خواهید داشت... همش ژنیتیکیه.. اگه روی ران پا تون ...

مامانم شکمش اصلا ترک نداره😐من نمیدونم به کی رفتم😒

ولی بالای رانم و چند تا هم روی باسنم از قدیم دارم😞

من هر روز روغن زیتون و بادوم شیرین و جوانه گندم زدم از 4 ماهگیم😄گویا بی تاثیر بود

مرضی جان ترک ها بعد ی مدت کمرنگ و سفید میشه الان واسه من بعد سه سال تازه سفید شده.بستگی  ب پوستتم داره زندایی من بچش دنیا اومد حتی ی ترکه نیم سانتیم رو شکمش نیفتاده

دلم واسه بابام تنگ شده خدا😢😢ده سال گذشت😭😭😭