2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید

98 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان ۲۷ سالمه و ۱۱ ساله ازدواج کردم با اختلاف سنی ۹ سال و دوتا بچه و ۶ و ۲ ساله دارم ،امشب مهمونی خونه ی برادر شوهرم رفته بودیم سرسفره من کنار همسرم بودم ظرف ته دیگ رو جلوم نگه داشته بود تا رد کنم منم حواسم نبود داشتم با دخترم صحبت میکردم یهو شوهرم گفت رد کن دیگه چقدر تو تن پروری. بقیه هم شنیدن گفتم حواسم نبود متوجه نشدم ولی اینقدر دلم شکست الان خابم نمیبره گریه میکنم باز من مجبور بودم تو جمع بهش محبت کنم و احترام بذارم که حرف اونو بشوره ببره،همه ی زحمت بچهها و خونه و خرید با منه سرکاره و ساعت ۲ و ۳ صبح از سرکار میاد من براش بیدار میمونم تا شام بخوره در نهایت تن پرورم .......

ناراحتی تون رو توی خلوت خودتون بهش بگید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

نمیدونم مردا گاهی چشون میشه

شوهر منم گاهی چیزایی جلو جمع میپرونه که تو تنهایی نمیگه هاااا

قبول هم نداره حرفش زشته گاهی اصن یادش نمیاد چی گفته

گاهی مغزشون به دهنشون یکسره میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه بعد ۱۱ سال با یه کلمه ناراحت شدی

احتمالا شوهرت خیلی خوب بوده تا الآن

وگرنه تو این ۱۱ سال باید برات عادی میشد رفتار و گفتارش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
جالبه بعد ۱۱ سال با یه کلمه ناراحت شدیاحتمالا شوهرت خیلی خوب بوده تا الآنوگرنه تو این ۱۱ سال باید بر ...

مگه بعد ۱۱ سال ادم دل نداره گاهی خردمیشی ولی باید گذشت کنی بخاطر ارامش بچه هات

یه بار که گذشت کنی ، تا آخر عمرت باید گذشت کنی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره شما تو بارداری ترشح سبز رنگ داشتی قبلشم داشتی برای بچه مشکلی به وجود نیومد ممنون میشم راهنمایی کنید تو رو خدا 

سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره شما تو بارداری ترشح سبز رنگ داشتی قبلشم داشتی بر ...

من تو بارداری خیلی ترشح سبز داشتم مخصوصا ماههای اول که حالت تهوع داشتم بالا میوردم بهم فشار میومد ،نه خداروشکر مشکلی نبود نشانه ی عفونته رفتی به دکترت بگو چیز خاصی نیست 

من تو بارداری خیلی ترشح سبز داشتم مخصوصا ماههای اول که حالت تهوع داشتم بالا میوردم بهم فشار میومد ،ن ...

اخه من الان ترشح سبز دارم اقدام میکنم نمیشه نمی‌دونم چرا خواستم بدونم شما قبل بارداری ترشح سبز داشتی یا نه ؟