سلام عزیزان ۲۷ سالمه و ۱۱ ساله ازدواج کردم با اختلاف سنی ۹ سال و دوتا بچه و ۶ و ۲ ساله دارم ،امشب مهمونی خونه ی برادر شوهرم رفته بودیم سرسفره من کنار همسرم بودم ظرف ته دیگ رو جلوم نگه داشته بود تا رد کنم منم حواسم نبود داشتم با دخترم صحبت میکردم یهو شوهرم گفت رد کن دیگه چقدر تو تن پروری. بقیه هم شنیدن گفتم حواسم نبود متوجه نشدم ولی اینقدر دلم شکست الان خابم نمیبره گریه میکنم باز من مجبور بودم تو جمع بهش محبت کنم و احترام بذارم که حرف اونو بشوره ببره،همه ی زحمت بچهها و خونه و خرید با منه سرکاره و ساعت ۲ و ۳ صبح از سرکار میاد من براش بیدار میمونم تا شام بخوره در نهایت تن پرورم .......
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مگه بعد ۱۱ سال ادم دل نداره گاهی خردمیشی ولی باید گذشت کنی بخاطر ارامش بچه هات
سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره شما تو بارداری ترشح سبز رنگ داشتی قبلشم داشتی برای بچه مشکلی به وجود نیومد ممنون میشم راهنمایی کنید تو رو خدا
سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره شما تو بارداری ترشح سبز رنگ داشتی قبلشم داشتی بر ...
من تو بارداری خیلی ترشح سبز داشتم مخصوصا ماههای اول که حالت تهوع داشتم بالا میوردم بهم فشار میومد ،نه خداروشکر مشکلی نبود نشانه ی عفونته رفتی به دکترت بگو چیز خاصی نیست