2777
2789
عنوان

اقدامم ولی دارم پریود میشم🥺😥

251 بازدید | 32 پست

چقدر سخته این وضعیت

دو روز مونده به پریودم امروز بی بی زدم منفی شد

الانم درد پریود دارم و انگاری داره میاد

چقدر دلم میخواست مثبت میشد چقدر به این ماه امید داشتم

لتروزول خورده بودم اقداممون رو مرتب کرده بودیم 😢😭

عزیزم زیاد بهش فکر نکن

ان‌شاءالله بزودی باردارشی😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا سخته و ناراحت کننده.منم این ماه خیلی امیدوار بودم بااینکه ماه اولم بود😅

فردا دیگه میشم...

ان شاالله ک هرکی دلش میخواد زودی باردار بشه 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 

صبر کن درد پریودی می تونه علائم بارداری 

باشه 

دوره‌های قبلی هم قبل از پریودی درد داشتید یا نه ولی بیبی چک رو خیلی زود امتحان کردین می‌تونستید بعد از گذشت موعود پریود یک هفته تا ۱۰ روز امتحان کنید

شانس بارداری در هر ماه ۲۰ درصد هست با توجه به قرصی که دکتر به شما داده شما تنبلی تخمدان دارید درست است در کنارش کارهایی انجام دهید که اعث کاهش تنبلی تخمدان شما شود بهترین آن پیاده‌روی هست

منم پریود شدم دیگه رد دادم،این انتظار اقدام تا پریود پیرم میکنه هر ماه،دوساله تو همین وضعم

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
2790
2778
2791
2779
2792