2777
2789
عنوان

اقدامم ولی دارم پریود میشم🥺😥

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 32 پست
واقعا سخته و ناراحت کننده.منم این ماه خیلی امیدوار بودم بااینکه ماه اولم بود😅فردا دیگه میشم...ان شا ...

منم ماه اول از دوقم پنج روز قبل موعد بی بی زدن رو شروع کردم😄 اما این مواجهه شدن با بی بی های منفی خیلی سخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله خیلی زود دامنت سبز شه عزیزم حالا جلوگیری نکن ولی سرکارت هم برو

انشالله شما دامنت سبز بشه چند قلو حامله بشی جبران این روزات بشه

هرچی قسمتم باشه راضی ام

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

منم ماه اول از دوقم پنج روز قبل موعد بی بی زدن رو شروع کردم😄 اما این مواجهه شدن با بی بی های منفی خ ...

اره کاش بتونیم دووم بیاریم بی بی چک نزنیم و خودمونو بزنیم ب بیخیالی

هم زودتر میگذره هم راحت تر ولی نمیشه

منم درد پریودی دارم و لکه بینی 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
صبر کن درد پریودی می تونه علائم بارداری باشه دوره‌های قبلی هم قبل از پریودی درد داشتید یا نه ولی بیب ...

بله من کلا تو زمان های لقدام از روز تخمک گزاریم تا پریودی درد خفیف پریودی دارم همیشه سرموقع میشدم فقط ماه پیش عقب انداختم دو روز . این ماههم یه روز جِوتر شروع شده میگیره دراز میکشم ول میکنه ممتد مثل پریودم نیست گفتم شاید چون قبلشه اینجوریه

امروزم بی بی زدم چون تولد همسرم بود گفتم اگه شد سوپرایز بشه که نشد ... :))

شانس بارداری در هر ماه ۲۰ درصد هست با توجه به قرصی که دکتر به شما داده شما تنبلی تخمدان دارید درست ا ...

نه تنبلی ندارم عزیزم

اصرار کردم چون سنم داره بالا میره قرص بده پروسه اش زودتر بشه وگرنه نه تو سونو هام نه آزمایشام تنبلی نداشتم

منم پریود شدم دیگه رد دادم،این انتظار اقدام تا پریود پیرم میکنه هر ماه،دوساله تو همین وضعم

میفهمم بدیش اینه در سال کلا ۱۲ بار شانس داری اونم هر سری ۲۰ الی ۲۵ درصد

خیلی سخته و کم ☹

اره کاش بتونیم دووم بیاریم بی بی چک نزنیم و خودمونو بزنیم ب بیخیالیهم زودتر میگذره هم راحت تر ولی نم ...

ان شاءالله لکه ها مال لانه گزینی باشه قطع بشه

نمیشه من سرکارم میرفتم بدنم کار میکرد ذهنم تو نی نی و علائم و سایت و تقویم تخمک گذاری و ... میچرخید

ان شاءالله لکه ها مال لانه گزینی باشه قطع بشهنمیشه من سرکارم میرفتم بدنم کار میکرد ذهنم تو نی نی و ع ...

منم کلااا دارم تو نت میچرخم😂

بیشتر وقتا قبل پریودی لک بینی دارم 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
تو دهه ۳۰ هستم سنم داره میره بالا :))۴ ماه اقدامم

ان شاالله زودتر نتیجه بگیری

عجولیم وگرنه تا ۱سال عادیه

2790
2778
2791
2779
2792