2777
2789
عنوان

تربیت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 46 پست
بعدم بگو چیه این کارا تف تفی میشه، بعضیا بدنشون انگل داره ممکنه از طریق اب دهن به ما هم منتقل بشه(ال ...

بهش گفتم عزیزم ولی به نظرم قانع نشد میترسم بعدابخادتجربه کنه کسی ازش سواستفاده کنه

من بچهام ۹سالشون بوس و بغل کردن جز اساسی خونمونهباباشون میاد یا میره سرکار یابیرون همو بغل میکنیم و ...

ماهم همیشه بغل وبوس داریم ولی از لب نه ماهم همیشه باباش ازسرکارمیادحتمادوتایی میریم بغلش میکنیم عزیرم ولی بغل وبوس جنسی نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر من تو کارتون السا و آنا دیده بود گفت لبمو ببوس بهش گفتم غیر بهداشتیه ممکنه دهن کسی بو بده حالش به هم خورد و کلا از سرش افتاد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بهش بگو کار خوبی نیست دهن هر ادم یه موادی داره که فقط برای خودش خوبه و باعث میشه گلوش و دهنش خشک نشه ...

تقریباایناروگفتم ولی قانع نشد وگفت ولی من دوست دارم من برا بعدانش میترسم که اگه همکلاسی یاادمای مریض ازش بخان این ازروکنجکاوی قبول کنه

راستش من نخواستم واردیه وادی دیگش کنم خیلی باهوشه اونموقع میگه پس من شوهرمیخام تابوسم کنه😂

اتفاقا دختر من یه بار اینو گفت. من انقدر مسئولیتاشو شمردم روشو کرد اون ور گفت نه نمیخوام😂

اینم الان ازسرش افتاده عزیزم خودم فکرم درگیرشده

بهش فکر نکن بچه ها اگه نسبت به چیزی حساسیت نبینن زود فراموش میکنن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اتفاقا دختر من یه بار اینو گفت. من انقدر مسئولیتاشو شمردم روشو کرد اون ور گفت نه نمیخوام😂

دقیقاحرف خوبی زدید به خدا.اگه عقل ماروداشته باشن که هیچوقت هول شوهرنمیشن☺

نه یه برنامه تماشای کارتون داره که فیلترشده س.ولی قبلایبارازاینستادید

همون دیگه تو ذهنش ثبت شده عزیزم...خواهر منم ۷ سالشه یبار یه برنامه کودک دید با اینکه صحنه کلا۲ ثانیه هم نبود تو ذهنش ثبت شد و مدت ها راجبش حرف میزد نگران نباش نزار دیگه ببینه یادش میره کلا

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

ماهم همیشه بغل وبوس داریم ولی از لب نه ماهم همیشه باباش ازسرکارمیادحتمادوتایی میریم بغلش میکنیم عزیر ...

خواهرم بوس ثانیه ای از لب چرا جنسیش میکنید اتفاقا من بچهام تا یکی دوسال پیش به منو باباش از لباشون بوس میدادن ولی از سرشون پروندم زمانی باید فکر بدی بکنید که طولانی بشه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خواهرم بوس ثانیه ای از لب چرا جنسیش میکنید اتفاقا من بچهام تا یکی دوسال پیش به منو باباش از لباشون ب ...

عزیزم بانظرتون مخالفم حقیقتا.اصلا بحث جنسیش به کنارباشه کسی ویروسی انگلی چیزی داشته باشه ببوسه ممکنه انتقال پیداکنه چه ثانیه ای چه طولانی