2777
2789
عنوان

تربیت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 46 پست
ماهوار نمیبینیجلوی بچت رعایت میکنیبعد گوشیو میدی بره تو اینستا؟این چه منطقیه؟اتفاقا پدر مادر باید جل ...

من بچهام ۹سالشون بوس و بغل کردن جز اساسی خونمونهباباشون میاد یا میره سرکار یابیرون  همو بغل میکنیم ومیبوسیم بچهامم اینجورین یه هرکی دراز بکشه بقیه میرن پغلش میکنن دراز میکشن براشون عادیه اگه پیش هم نباشیم بچها استرس میگیرن فک میکنن خبریه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

به نظرتون این طوربهش بگم نمیدونستم هول شدم فقط تونستم بحثوعوض کنم😄

به هر حال یه نیازی داره باید پاسخی بگیره. حد و مرز رو هم بدونه که هست. ریلکس بودن شما رو هم تو هررر مورد و سوالی ببینه. والدین بايد مرجع امن باشن. تو نباشی دیگران زیادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش من نخواستم واردیه وادی دیگش کنم خیلی باهوشه اونموقع میگه پس من شوهرمیخام تابوسم کنه😂

اره احتمالش هست واقعا

منم واقعا جای شما بوذم میموندم 

چند روز زمان بخر و پرس و جو کن 

حیفه از الان برای یه بوسه ذهنش درگیر شوهر بشه:(

یکبارفقط به طوراتفاقی دیده نمیدونم درسته یانه ولی جلوی اون خیلیییی مارعایت میکنیم فقط بوس لپ وبغل مع ...

من خودم با اینکه الان ۱۷ سالمه

مامان بابام اینکارو نمیکنن

و یچیز واقعیت رو بهت میگم بعنوان کسی که تجربه کرده خاک پای شمام

ولی من این چیزارو میدونستم ولی اهلش نبودم ینی فکر نمیکردم چیز خاصی باشه

کلاس سوم ک بودم ی دختر ازم سواستفاده کردو منم دقیقا همینکارو با یکی دیگه کردم

هنوز ک هنوزه پدر‌مادرم همو جلو من حتی نمیبوسن

درحالی ک من دوست دارم‌عاشقانه باهم رفتار کنن

پس بدونید اگه‌شما بهش یاد ندید روزگار کارشو خوب بلده

اره احتمالش هست واقعامنم واقعا جای شما بوذم میموندم چند روز زمان بخر و پرس و جو کن حیفه از الان برای ...

درسته عزیزم برای همین تاپیک زدم تجربه ونظرمامانای دیگه هم بخونم

من خودم با اینکه الان ۱۷ سالمهمامان بابام اینکارو نمیکننو یچیز واقعیت رو بهت میگم بعنوان کسی که تجرب ...

وای من روترسوندین عزیزم.نفرمایید.تواین موردهاخیلی حساس وترسوهستم دخترداشتن تواین جامعه خیلی سخته

بهش بگو کار خوبی نیست دهن هر ادم یه موادی داره که فقط برای خودش خوبه و باعث میشه گلوش و دهنش خشک نشه ولی اگه یه ادم دهنش رو به دهن کس دیگه ای نزدیک کنه بخاطر اون مواد مریض میشه بخاطر همینم هست که از ظرف دهنی استفاده نمیکنیم اگه ببوسمت بخاطر اون موادی که تو دهنمونه مریض میشیم ولی همون لحظه تاثییر نمیکنه و ما به مرور زمان مثلا 2 یا 3 ساله دیگه(این تیکه رو برای این اضافه کردم که نگه پ چطور بقیه انجام میدن ولی چیزیشون نمیشه😐😂) دندونمون خراب میشه و موهامون میریزه تازه کم کم اشتهامون رو از دست میدیم و دیگه نمیشه غذا بخوریم و میمیریم  

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
وای من روترسوندین عزیزم.نفرمایید.تواین موردهاخیلی حساس وترسوهستم دخترداشتن تواین جامعه خیلی سخته

نیازی به ترس نیست

اگه بهت گفت ببوسیش باید میبوسیدیش که بفهمه حس خاصی نداره

چه رویی دارن این دهه نودیا واقعاااامن روم نمیشه اصلا حرف از بوسه کنم حتی لپ توی تلوزیون هم نشون میده ...

چی بگم عزیزم زندگی ماوبچه هامون داره چیزی بین مدرنیته وسنتی میگذره وبراما مادراخیلی سخته تعادل رورعایت کنیم اصلاچیزایی که بچه های الان میدونن توسن اینامن خودم نمیدونستم

خاک به سرم مادهه هفتادیا هم خیلی ساده هستیم دستپاچه شدم من😂😢

بعدم بگو چیه این کارا تف تفی میشه، بعضیا بدنشون انگل داره ممکنه از طریق اب دهن به ما هم منتقل بشه

(الان انگل هم زیاد شده محض اطلاع)

چه رویی دارن این دهه نودیا واقعاااامن روم نمیشه اصلا حرف از بوسه کنم حتی لپ توی تلوزیون هم نشون میده ...

خب به شما از بچگی شرم دادن به این بچه ندادن و صاف و صادقانه احساسشو میگه. خیلی خوبه. مهم اینه حد و مرزو یاد بگیره نه احساس و خواسته شو سرکوب و انکار کنه. 

برنامه کودکایی مثل آنا الساو اینجور چیزا دیده؟؟ماهواره برنامه کودک میبینه؟؟

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕