2777
2789
عنوان

تربیت دختر

502 بازدید | 46 پست

خانمایی که دختر۶تا۷ساله دارین .امروز داشتم بادخترم بازی میکردم خواستم لپشوببوسم لبشو نشون دادگفت مامان خیلی دوست دارم از لب یبارمنو ببوسی من خیلی جاخوردم و گفتم کسی اگر ویروسی یادندونش خراب باشه یامریضی داشته باشه لب کسی روببوسه بهش انتقال میده وخیلی خطرناکه ولی قبول نکردوگفت دلم میخادنمیدونستم چیکارکنم بحثوعوض کردم😓

لطفاراهنمایی کنید چی بهش بگم .قبلایبار ازاینستادیده بودوالان میدونه که یک نوع بوسه ی دیگه هم هست .الان همش باخودم میگم اگه بعدهاکسی بهش پیشنهادبده این چون دوست داره یانمیدونه چی هست اصلاسریع قبول میکنه خیلی میترسم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه رویی دارن این دهه نودیا واقعاااا

من روم نمیشه اصلا حرف از بوسه کنم حتی لپ توی تلوزیون هم نشون میده خودمو میزنم کوچه علیچپ بعد امروزیا خیلییی راحت تو این سنشون اینجوری حرف میزنن فرداشون چی میشه😕🥴

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

من تو این شرایط بودم میگفتم خودم نمیتونم چون این بوسه مخصوص زن و شوهراست ولی تو بازی با عروسکت میتون ...

به نظرتون این طوربهش بگم نمیدونستم هول شدم فقط تونستم بحثوعوض کنم😄

ماهوار نمیبینی

جلوی بچت رعایت میکنی

بعد گوشیو میدی بره تو اینستا؟

این چه منطقیه؟

اتفاقا پدر مادر باید جلوی بچشون به هم عشق بورزن حتی بوسه

و از بچگی به فرزندشون یاد بدن این چیزارو

منم اگر مجبور باشم احتمالا میگم ادما بعد عروسی میتونن این بوسه را انجام بدن با شوهراشون

راستش من نخواستم واردیه وادی دیگش کنم خیلی باهوشه اونموقع میگه پس من شوهرمیخام تابوسم کنه😂

چه رویی دارن این دهه نودیا واقعاااامن روم نمیشه اصلا حرف از بوسه کنم حتی لپ توی تلوزیون هم نشون میده ...

عادیه عزیزم 

هرچی نسل جلوتر میشه کنجکاو تر و باهوش تر میشه

هوشدهه ۴۰۰ با هوش ۹۰ و یا حتی قبلی ها قابل مقایسه نیست

موضوعات مختلفی واسشون پیش میاد بنظرمباید زمان خرید و فکر کرد تا جواب هوبی بهشون داد،  چون با جواب الکی سریع میفهمن

ماهوار نمیبینیجلوی بچت رعایت میکنیبعد گوشیو میدی بره تو اینستا؟این چه منطقیه؟اتفاقا پدر مادر باید جل ...

یکبارفقط به طوراتفاقی دیده نمیدونم درسته یانه ولی جلوی اون خیلیییی مارعایت میکنیم فقط بوس لپ وبغل معمولی.شایداگه به قول شما ما راحت میبودیم الان هرچیزی براش جالب نباشه نمیدونم