2777
2789
ن باوخودم همیشه میزنم برخ حودم

چ جذابی تو😑💚

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
فداشتم😂من بیشتر دلم برا تو میسوزه که قراره آمپول بزنی 🤣🤣 آخخ بعدش بگو زدی یا نه😂😂 تو چطوری پس ف ...

اونم همینو میگه

تازشم عوض اینکه اون نازمو بکشه الان اون قهر کرده🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب کاری🤣🤣منم حاضرم بمیرم ولی نزنمنامزدم میگه دردش مثل نیش زنبوره🤣البته خودش دانشجو و هنوز تموم ن ...

اهه دارن گووولت میزننن😂😂 اینو از یه زخم خورده بشنووو 

بعدش تا یه روز کامل باید کجکی بشینی 😂 

موفق باشن 😍 

شوخی میکنم بزن دختر بچه بازی درنیار😑

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
منم تالاسمی دارم دکتر برای خستگی برام داده بود خوبه که بدون نسخه استفاده نمیکنی چون اینجوری نگران کن ...

انشاالله خوب بشی مهربون💚💕🌻

آره گلی بدون تجویزش خیلی خطرناکه

اونم همینو میگهتازشم عوض اینکه اون نازمو بکشه الان اون قهر کرده🤦🏻‍♀️

خب اشکال نداره😑 

چرا قهر خب 😑 اه

نامزدت از اون پسرایی سیندرلاییه ک قهر می‌کننه حتما جیغ هم میکشه کیف صورتی هم داره😑😑😂

انشاالله خوب بشی مهربون💚💕🌻آره گلی بدون تجویزش خیلی خطرناکه

ممنون عزیزم ولی مال ما خوب شدنی نیست انشاالله  توخوب بشی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
فدات😁

بیا زن داداشم شو😑💚😂

من میزنم درد نداره شاید خیلی خیلی کم

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
اهه دارن گووولت میزننن😂😂 اینو از یه زخم خورده بشنووو بعدش تا یه روز کامل باید کجکی بشینی 😂 موفق ب ...

بهش میگم خرم میکنی دیگه اونم میگه نه بابا اصلا درد نداره منم میگم پس اگه نداره خودت هم بزن

ممنون عزیزم ولی مال ما خوب شدنی نیست انشاالله توخوب بشی

واقعا خوب نمیشه؟

مینوری یا ماژور ؟

ممنونم گلم ولی مال منم خوب نمیشه...دیسک رو باید فقط مراقبش بود بدتر نشه

بهش میگم خرم میکنی دیگه اونم میگه نه بابا اصلا درد نداره منم میگم پس اگه نداره خودت هم بزن

خو بزن دیگ😂 

بگو برام نوتلا و‌ پاستیل بخر تا بزنم