2777
2789
شایدمهه دردم نمیاد؟😂 من اینقدر بد آمپولم که نگوبا هزار تا زور و التماس و گریه آمپول میزنم😂 ولی خب ...

نامزدم دستامو مثل یه زندونی گرفته بود می‌شوند سمت تزریقات

گفتم اگه اصرار کنی بزنم جیغ و داد میکنم اونم ولم کرد

الانم میگه بزار خودم بزنم🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت اثر نمیکنهدردت نمیاد؟

راستی داروی یخچالی هست نباید بیرون از یخچال بمونه وگرنه خراب میشه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
واقعا این همه ضرر داره؟پس واسه چی بزنمیمش اصلا

بدنت نیاز داره که دکتر نوشته فقط نباید سر خود استفاده بشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
این اشتباه رو نکن اگه زود زود نروبیون بزنی هم اثر نمیکنه هم باعث کبد چرب میشه فقط کسایی که کم خونی د ...

من کمبود شدید ویتامین دارم متاسفانه با دستور پزشک میزنم 

و البته اینم بگم بیشتر برای تقویت عظلاتم بهم تجویزش کرد

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
آخه میگن اگه از تو یخچال برداریم بزنیمش دردش بیشتر میشه

اگه بیرون یخچال باشه خاصیت دارویی نداره من یه بار بیرون یخچال نگه داشتم باز رفتم خریدم گفت ارزش دارویی نداره اگه بیرون یخچال بمونه

نامزدم دستامو مثل یه زندونی گرفته بود می‌شوند سمت تزریقاتگفتم اگه اصرار کنی بزنم جیغ و داد میکنم اون ...

هعی 😑

من مثل مرگ از آمپول میترسم 

حاظرم از درد بمیرم ولی آمپول نزنم 

حساب کن برا نوروبیون که میزنم چند وقت یبار قبلش باسنمو نیشگون میگیرم زیاد تا امتحان کنم دردشو😑 و آمادگی داشته باشم😑😂😂😂

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
من کمبود شدید ویتامین دارم متاسفانه با دستور پزشک میزنم و البته اینم بگم بیشتر برای تقویت عظلاتم بهم ...

واقعا دلم برات سوخت

ما الان فعلا با نامزدم درگیریم 

میگم اول تو برا خودت بزن ببینم دردت میاد یا نه🤣🤣

واقعا دلم برات سوختما الان فعلا با نامزدم درگیریم میگم اول تو برا خودت بزن ببینم دردت میاد یا نه🤣🤣

فداشتم😂

من بیشتر دلم برا تو میسوزه که قراره آمپول بزنی 🤣🤣 آخخ بعدش بگو زدی یا نه😂😂 

تو چطوری پس فردا میخوای زایمان کنییی 

هعی 😑من مثل مرگ از آمپول میترسم حاظرم از درد بمیرم ولی آمپول نزنم حساب کن برا نوروبیون که میزنم چند ...

عجب کاری🤣🤣

منم حاضرم بمیرم ولی نزنم

نامزدم میگه دردش مثل نیش زنبوره🤣

البته خودش دانشجو و هنوز تموم نکرده و دلش هم نمیاد بزنه بهم ولی میبینه هیچ کس از پسم برنمیاد

من کمبود شدید ویتامین دارم متاسفانه با دستور پزشک میزنم و البته اینم بگم بیشتر برای تقویت عظلاتم بهم ...

منم تالاسمی دارم دکتر برای خستگی برام داده بود خوبه که بدون نسخه استفاده نمیکنی چون اینجوری نگران کننده میشه عزیزم