maedehladan مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 28 عنوان خواستگار سمج 185 بازدید | 11 پست بچه ها خاستگارم خیلی سمجه بابام هم کاملا باهاش موافقه چکار کنمممم 1403/04/14 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 باهاش حرف بزننخواستی بگونهخواستی بگوبلهولی تاحرف نزدی ردنکن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
maedehladan مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 28 خودت بگو جوابم منفیه گفتم ولی به نظر بابام آدم خوبیه 🤦🏻♀️
maedehladan مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 28 باهاش حرف بزننخواستی بگونهخواستی بگوبلهولی تاحرف نزدی ردنکن آره حرف زدیم ولی انگار خیلی خیلی دروغه همه چیش
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 12215 گفتم ولی به نظر بابام آدم خوبیه 🤦🏻♀️ بیخیال ، خودش میره توام کوتاه نیا تـاسیـان `
maedehladan مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 28 بیخیال ، خودش میره توام کوتاه نیا مرسی عزیزم
maedehladan مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 28 مگه دوره ی خواستگار سمج مگه نگذشته والا گذشت که گذشته این خیلی عجیبه
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 آره حرف زدیم ولی انگار خیلی خیلی دروغه همه چیش به پدرت بگو۱ماه میخوای تلفنی باطرف حرف بزنیاگرتفاهم پیدانکردیم تموم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
maedehladan مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 28 به پدرت بگو۱ماه میخوای تلفنی باطرف حرف بزنیاگرتفاهم پیدانکردیم تموم مرسی از پیشنهادت گلم