2821
2789
عنوان

لباس محرم

811 بازدید | 30 پست

تاپیک قبلی بجای مامانم نوشتم برای خواهر کوچیکم 

دوستان خودم بیست سالمه 

بنظرتون خودم یه کت شیک مشکی با یه کروات بپوشم قشنگه؟

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

اره عالیه من که عاشقشم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کراوات دیگه نمیخاد

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

کراوات برای هیئت حتی برای بچه هم قشنگ نیست انگار ادم نمیدونسته کجا باید چی بپوشونه

پاپیون سفید برای پیراهنش بذار که زیادم بچه مشکی پوش سرتاپا نباشه یا مشکی اگه دوست داری

خودتم کراوات نزن!!!!

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

😂کروات واس محرم ؟

وقتی فرهنگ غرب و شرق با هم تلفیق میشن‌ . میشه فرهنگ عربی

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

وقتی فرهنگ غرب و شرق با هم تلفیق میشن‌ . میشه فرهنگ عربی

حتی اگه امام حسین تو سال ۱۴۰۳هجری شمسی هم میرفته میجنگیده قطعا با کروات نمیرفته😂

فکر میکنم اسی حس و حال سر خاک رفتن داره ،این پولدارا فوت میکنن اقایون همه کروات دارن ،خانما عینک و شال و دستکش حریر 

حتی اگه امام حسین تو سال ۱۴۰۳هجری شمسی هم میرفته میجنگیده قطعا با کروات نمیرفته😂فکر میکنم اسی حس و ...

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز