2777
2789
عنوان

لباس محرم

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 30 پست

یه دلت کربلاس یه دلت اروپا شیطون😂 کراوات واسه محرم اخه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه دلت کربلاس یه دلت اروپا شیطون😂 کراوات واسه محرم اخه؟

😂😂

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

اگه میخای با این حرفا و این حرکات شان هیئت و مسجد رو پایین بیاری تبریک میگم تو یه آدم بیشعوری

کراوات حالا یه چیزی بود شما به من و شلوار دقت کن خواهر

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

کراوات برای هیئت حتی برای بچه هم قشنگ نیست انگار ادم نمیدونسته کجا باید چی بپوشونهپاپیون سفید برای پ ...

اصلا من خانومم اشتباه نگیرید

حتی اگه امام حسین تو سال ۱۴۰۳هجری شمسی هم میرفته میجنگیده قطعا با کروات نمیرفته😂فکر میکنم اسی حس و ...

کروات یه چیزی همینجوری بود همه هم به دل گرفتن 

کروات 😐یک تیشرت بپوش گرما

دخترم😂🤦🏻‍♀️ چرا همه این وسط فقط کروات و دیدن😂

40 سالمه هنوز ندیدم کسی کراوات بزنه بره هیات 🤣🤣🤣🤣🤣اونم خانوم باشه 😁😁😁

شما کروات و جدی نگیر قطعی نیست😂😂 

باباکرم میشی یه کلاه مشکیم بزاریه دیتمال یزدیم بنداز دورگردنت عالی میشی

😂😂😂 حالا کروات و جدی نگیرید

شما کروات و جدی نگیر قطعی نیست😂😂

😁😁😁عزیزم 

آره عکس کت شلواره قشنگ بود 

من تو یه پیج یه پیراهن مشکی بلند هم دیدم جلو سینه ش یه کم کرم رنگ بود اونم واسه محرم جالب و دخترونه بود