2777
2789
عنوان

با همسرم ایناوهمخوانی نداریم

476 بازدید | 25 پست

خانوادا من اهل نماز روزه اونا نه

اینا طرفدار انتخابات اونا نه

اونا اهل مکه کربلا  اونا نه

مسئله اینه ک خانوددا من کاری ب اونا ندارن ولی من هر وقت میرم اونجا هر گدوم اینا نطرات بدی میدن ک منو ناراحت میکنه 

که مثلن مینه کدوم احمق مسره الان فلان جا کدوم خر رای میده

و من ناراحت میشم با اینکا میدونن خانواده من اهل اینکاران اینارو میگن شوهرمم ک اصلا روس کنترلی ندارم هرکاری بخواد میکنه و ارچی بخواد میگه بیشتر طرفدار خانوادشه از بی سیاستیم دارم میخورم 

و خیلی ناراحتم

راهکار بدین اختیار زندگیمو دس لگیرم مثل ی زن با صلابت باشم نه ی مظلومی ک هرچی دلشون بخواد بگن من فیط سکوت کنم

آخی 

دقیقا خانواده همسر من برعکش شمان ... خانواده ی من اهل دین و نماز روزه نیستن خانواده ی شوهرم بشدت

من کنار اومدم چون رفت و آمدی ام با هم نداریم زیاد 

سعی کن باهمسرت خوب باشی خیلی ب حاشیه ها اکتفا نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی دقیقا خانواده همسر من برعکش شمان ... خانواده ی من اهل دین و نماز روزه نیستن خانواده ی شوهرم بشدت ...

من مجبورم رفت امد کنم چون همسرم اونارو نبینه خیلی رفتلرش عوض میشه 

بنظرم فقط سکوت کن 

اونا بخاطر شما که نمیتونن تو خونه خودشون از بیان عقایدشون خودداری کنن 

اون لحظه ک اون حرفا رو میزنن حتی به تو و خانوادت فکر هم نمیکنن نگران نباش

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

از اول باید فکرشو میکردی الان دیگه دیر 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

واقعیتش قبل ازدواج باید این تفاوتهای فرهنگی سیاسی و غیره رو در نظر می گرفتی

الان صرفا میتونی تا جای ممکن سکوت کنی یا صریح صحبت کنی و بگی مثلا من از این صحبتها ناراحت میشم شاید به خودشون اومدن

عجب