2777
2789
عنوان

باشگاه

173 بازدید | 11 پست

سلام به همه 

من تابحال باشگاه نرفتم چون شاغلم نمیتونم مدام زمینه های ورزشی مختلف رو امتحان کنم ببینم کدوم جواب میده از عزیزانی که یکساله باشگاه رفتن یا بیشتر خواهش میکنم نظر بدین چه ورزشی رو برم که برای تناسب اندام خیلی جواب بده فقط شکمم لاغر بشه

ایروبیک

بدنسازی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

عرض ادب 

روزتون زیبا

هیچ ورزشی نیست صرفن شکم لاغر شه

و اگه اولویت اولتون لاغری هست برای ورزش رفتن، بی شک نمی تونید ادامه بدید و ناامید میشید  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو کلاس رقص فرم اندامت قشنگ میشه رقص هم یاد میگیری 

بدنسازی هم خوبه ولی باشگاه خوب برو که دستگاه زیاد داشته باشه مربی هم کار بلد باشه من رفتم خوب نبود 

متاهل و متعهد 🤍💍

هیچ ورزشی قرار نیست فقط شکمتو‌ آب کنه ورزش که کنی چربی سوزی تو‌کل بدنت اتفاق میافته و‌چربی شکم هم‌جز سمج‌ترین قسمتاست. اگه وقت نداری میتونی تو‌خونه ورزش کنی تو یوتوب یه عالمه ورزشکار هستن که برنامه رایگان میدن مثل لری میدکیف، کارولین گیروان ، پملا ریف… چون بدنسازی خیلی وقت میخواد علاوه بر تقریبا یک‌ساعت و‌نیم که تو باشگاه باید باشی مسیر رفت و‌برگشت هم‌هست هزینه اشم که دیگه خودت میدونی 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
هیچ ورزشی قرار نیست فقط شکمتو‌ آب کنه ورزش که کنی چربی سوزی تو‌کل بدنت اتفاق میافته و‌چربی شکم هم‌جز ...

خب هر ورزشی یه نتیجه خاصی داره اونو میخوام بدونم تو خونه ورزش کردن فقط واسه سرگرمیه اونقدر ادم خودشو ملزم به انجامش نمیدونه ولی باشگاه پول میدی مجبور میشی بری

برو کلاس رقص فرم اندامت قشنگ میشه رقص هم یاد میگیری بدنسازی هم خوبه ولی باشگاه خوب برو که دستگاه زیا ...

رقص ابجیم رفت اصلا تغییری تو اندامش نبود زیادم جدی نمیگیرن اونو که نه بدنسازی که هیکل بسازمم اونجوری نمیخوام مثل مردونه فقط یه سری نکته ها کافیه که بیشتر مهمه اخه دستگاه که میگی تو رقص اصلا ندارن تو نمیدونم کدوم رشته دستگاه استفاده میکنن من هر کسی رو دیدم میگن میریم ولی از دستگاه استفاده نمیکنیم

عرض ادب روزتون زیباهیچ ورزشی نیست صرفن شکم لاغر شهو اگه اولویت اولتون لاغری هست برای ورزش رفتن، بی ش ...

کلا من بد منظورمو رسوندم منظورم این بوده فقط چاقی شکمی دارم ولی دنبال لاغری نیستم چون اضافه وزن ندارم  یه ورزشی برم که وقت تلف کنی نباشه 

رقص ابجیم رفت اصلا تغییری تو اندامش نبود زیادم جدی نمیگیرن اونو که نه بدنسازی که هیکل بسازمم اونجوری ...

دستگاه منظورم برا بدنسازی بود آره هیکل مردونه و زمخت که نه    برو بدنسازی ولی مربیت خوب باشه نتیجه میده رژیم غذایی و برنامه ی ورزشی کار با دستگاه بهت میده حرکاتت رو نگاه میکنه ببینه درست میزنی یا نه یادت میده .

متاهل و متعهد 🤍💍

خب هر ورزشی یه نتیجه خاصی داره اونو میخوام بدونم تو خونه ورزش کردن فقط واسه سرگرمیه اونقدر ادم خودشو ...

به خودت بستگی داره من از سال ۹۸ که کرونا شروع شد و همه جا بسته شد یه مت و یه سری دمبل و‌کش … خریدم دارم تو خونه‌ورزش میکنم هفته ای پنج روز ، فقط تو بارداریم‌برا اینکه تحت نظر مربی باشم رفتم باشگاه 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!