من تابحال باشگاه نرفتم چون شاغلم نمیتونم مدام زمینه های ورزشی مختلف رو امتحان کنم ببینم کدوم جواب میده از عزیزانی که یکساله باشگاه رفتن یا بیشتر خواهش میکنم نظر بدین چه ورزشی رو برم که برای تناسب اندام خیلی جواب بده فقط شکمم لاغر بشه
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ ورزشی قرار نیست فقط شکمتو آب کنه ورزش که کنی چربی سوزی توکل بدنت اتفاق میافته وچربی شکم همجز سمجترین قسمتاست. اگه وقت نداری میتونی توخونه ورزش کنی تو یوتوب یه عالمه ورزشکار هستن که برنامه رایگان میدن مثل لری میدکیف، کارولین گیروان ، پملا ریف… چون بدنسازی خیلی وقت میخواد علاوه بر تقریبا یکساعت ونیم که تو باشگاه باید باشی مسیر رفت وبرگشت همهست هزینه اشم که دیگه خودت میدونی
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
هیچ ورزشی قرار نیست فقط شکمتو آب کنه ورزش که کنی چربی سوزی توکل بدنت اتفاق میافته وچربی شکم همجز ...
خب هر ورزشی یه نتیجه خاصی داره اونو میخوام بدونم تو خونه ورزش کردن فقط واسه سرگرمیه اونقدر ادم خودشو ملزم به انجامش نمیدونه ولی باشگاه پول میدی مجبور میشی بری
برو کلاس رقص فرم اندامت قشنگ میشه رقص هم یاد میگیری بدنسازی هم خوبه ولی باشگاه خوب برو که دستگاه زیا ...
رقص ابجیم رفت اصلا تغییری تو اندامش نبود زیادم جدی نمیگیرن اونو که نه بدنسازی که هیکل بسازمم اونجوری نمیخوام مثل مردونه فقط یه سری نکته ها کافیه که بیشتر مهمه اخه دستگاه که میگی تو رقص اصلا ندارن تو نمیدونم کدوم رشته دستگاه استفاده میکنن من هر کسی رو دیدم میگن میریم ولی از دستگاه استفاده نمیکنیم
رقص ابجیم رفت اصلا تغییری تو اندامش نبود زیادم جدی نمیگیرن اونو که نه بدنسازی که هیکل بسازمم اونجوری ...
دستگاه منظورم برا بدنسازی بود آره هیکل مردونه و زمخت که نه برو بدنسازی ولی مربیت خوب باشه نتیجه میده رژیم غذایی و برنامه ی ورزشی کار با دستگاه بهت میده حرکاتت رو نگاه میکنه ببینه درست میزنی یا نه یادت میده .
خب هر ورزشی یه نتیجه خاصی داره اونو میخوام بدونم تو خونه ورزش کردن فقط واسه سرگرمیه اونقدر ادم خودشو ...
به خودت بستگی داره من از سال ۹۸ که کرونا شروع شد و همه جا بسته شد یه مت و یه سری دمبل وکش … خریدم دارم تو خونهورزش میکنم هفته ای پنج روز ، فقط تو بارداریمبرا اینکه تحت نظر مربی باشم رفتم باشگاه
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!