2777
2789
عنوان

از مرگ ویدا قلبم داره اتیش میگیره

728 بازدید | 31 پست

زن پیمان ادیداس من اصلا تا دیروز نمیشناختمش درست حسابیم ندیده بودمش داستان هایی هم که داشته هیچی نمیدونم دیروز فهمیدم قرص خورده حالم خراب شد امروز مراسمشو تو اینستا دیدم از ظهر حالم بده کلی گریه کردم براش. نمی دونم چرا خیلی دلم سوخت تو چه حالی بوده که اون تصمیمو گرفته 🥲 میگن تو بیمارستان به پرستار میگفته تو روخدا ی کار کن نمیرم اینو که شنیدم حسابی حالم خراب شده🥲 خدایا چی داره به حال و روز جوونامون میوفته کاش همه همیشه حالشون خوب می بود🥲 همش قیافش تو ذهنمه🥲. ی صلوات بفرستید براش شب اول قبرشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا هرکی میمیره عزیز میشه 😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

جریان چیه؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

من که  خیلی دوسش داشتم خوشحالم هیچوقت بهش هیت ندادم پست اخرشم بعضی وقتا میرفتم دو سه بار میدیدم 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

😐😐😐😐😐😐

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من ک میگم ساختگیه همه چی ن عکسی از خودش تو بیمارستان ن جمعیت انچنانی موقع خاکسپاری ن زمان مشخص خاکسپ ...

نگو این طوری  ایشالا که واقعا ساختگی باشه همش ۲۲ سالش بود