2777
2789
عنوان

از مرگ ویدا قلبم داره اتیش میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 31 پست

من آهنگاش رو خیلی گوش میدادم سه چهار سال پیش خیلی معروف بود آهنگاش خیلیم دختر خفنی بود اول ها اصلا به پیمان آدیداس نمی‌خورد با کلاس بود بنده خدا🤦‍♀️💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا هرکی میمیره عزیز میشه 😂

استاتر می‌گه اصلا نمی‌شناختم یعنی بعد مرگش هم معروفتر شد ب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب مثال.. مرده به گور عزیزه رو نشنیدی... همینه

درسته

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

همون😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بیوگرافی اش نوشته تک فرزند و متولد ۸۱ !

فقط ۲۲ سالش بود طفلک 

کاش خدا بهش رحم کنه و ببخشه 

خانوادش هم صبر جمیل بده بتونن تحمل کنن 

بیفکری و دیوونگی کرد. شاید سرد میشد آروم و بیخیال میشد ؛ هیچی ارزش اینو نداره عذاب بکشی و خانوادتو یک عمر داغون کنی و عذاب قبر و قیامت بکشی

دیگه کسی این قرص و میخوره راه برگشت نداره و با زجر فراوان میمیره

شناختن که اون موقع که پیمان مرد دیدمش ی کلیپشونو اما قیافش یادم نبود زیاد نمیشناختم اصلا بعد اونم اصلا پیجشو نداشتم تا که خبر مرگشو شنیدم 😐 خب الان معروفیت به چه دردش می خوره

بیوگرافی اش نوشته تک فرزند و متولد ۸۱ !فقط ۲۲ سالش بود طفلک کاش خدا بهش رحم کنه و ببخشه خانوادش هم ص ...

اره واقعا میگن به خاطر ترسوندن ابراهام بوده اونم لجبازی کرده خورده دیگه راه برگشت نداشته دوستش می گفت تو بیمارستان همش کمک می خواسته واای دلم میسوزه یعنی خیلیا که خودشونو میکشن بیچاره ها چه عذابی میکشن وسطش پشیمون میشن اونم فایده نداره🥲

من آهنگاش رو خیلی گوش میدادم سه چهار سال پیش خیلی معروف بود آهنگاش خیلیم دختر خفنی بود اول ها اصلا ب ...

عه من اصلا اهنگاشو نشنیدم . نمی دونم ی معصومیتی تو چشاش منو گرفت حالمو خراب کرده از ظهر کلی گریه کردم براش😭😭

اره واقعا میگن به خاطر ترسوندن ابراهام بوده اونم لجبازی کرده خورده دیگه راه برگشت نداشته دوستش می گف ...

همکلاسیم وقتی 16سالش بود با خواهر کوچیکترش قرص برنج خورده بودن ک بترسونن ولی دیگ راه برگشتی نداشتن میگن تو بیمارستان همش التماس دکترا میکردن نذارید بمیریم😔از شدت حرارت همه لباساشون کنده بودن. 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄