2777
2789
عنوان

گنج😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18184 بازدید | 220 پست
بگین ،بحث جالبیه

همش بستگی داره به اون فرد که چه کسی باشه چند ساله باشه موکل و همزاد داشته باشه یا نه و خیلی چیزای دیگه 

دوست دارم بگم ولی حالتای زیادی داره برای هر فرد متفاوته عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش بستگی داره به اون فرد که چه کسی باشه چند ساله باشه موکل و همزاد داشته باشه یا نه و خیلی چیزای دی ...

شما این اطلاعات رو چطوری بدست اوردین؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
چه جالب گنج‌هایی که تو دریا ها هستن ،این طلسمها رو ندارن؟

اونا هم دارن ربطی به مکان نداره 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

🥲گنج درون خودت رو پیدا کن جمله سنگین بودااااا😂😂هعی خواهری من‌اگه‌گنج پیدا کرده بودم الان ایران بو ...

کمر نی نی سایتا خم کردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اونا هم دارن ربطی به مکان نداره

مثلاً کشتی های که بار طلا و جواهرات داشتن و غرق شدن ،کی اونا رو طلسم کرده؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
همش بستگی داره به اون فرد که چه کسی باشه چند ساله باشه موکل و همزاد داشته باشه یا نه و خیلی چیزای دی ...

کدوم شهری 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مثلاً کشتی های که بار طلا و جواهرات داشتن و غرق شدن ،کی اونا رو طلسم کرده؟

حتی این گنج هایی که داخل خشکی هستن هم زمانی زیر دریا بودن چون خیلی بخش ها آب بوده و الان نیست 

بخاطر همین میگم بعضیا دارن بعضیا ندارن 

اکثریت دارن داخل ایران

ولی تو دریا های ایران فکر نمی‌کنم گنجی باشه 

اگر هم باشه اون طلا به اسم بقیه نیست و یجورایی کسی دستش نمیرسه

حتی این گنج هایی که داخل خشکی هستن هم زمانی زیر دریا بودن چون خیلی بخش ها آب بوده و الان نیست بخاطر ...

ببخشید زیاد سوال میکنم😅

مثلا من الان اگ ی گنج پیدا کنم به اسمم نباشه هیچ جوره نمیتونم من درش بیارم کس دیگ ایی میتونه یا کلا براهچیکس نمیشه ؟!

(((( کاربری دست دو نفره ))))