2777
2789
عنوان

گنج😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18162 بازدید | 220 پست
ببخشید زیاد سوال میکنم😅مثلا من الان اگ ی گنج پیدا کنم به اسمم نباشه هیچ جوره نمیتونم من درش بیارم ک ...

اگه به اسم شما و حتی خود صاحبش هم نباشه مشکلی نیست یعنی صاحبش آگاه باشه به اینکه اموالش رو بعدا برمیدارن 

اگه داخل زمینی بود که برای کسی نباشه میشه برش داشت ولی باید یک پنجم اون پرداخت بشه .

اگه طرف راضی نباشه و برای شما نباشه برات سنگینی داره و حتی خمس هم بدی بازم مریضی و طلسم و .‌‌..هست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تهران

از رو عکس هم میتونی تشخیص بدی جای گنج هست یا ن۹

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه تعریف کردن بعد دراوردنش هیچکس زندگیش خوب نشد همه تباه شد ک 😂

یعنی پول مفت توی کره زمین شگون ندارع😁

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
از رو عکس هم میتونی تشخیص بدی جای گنج هست یا ن۹

از رو عکس نمیشه باید نشونه ها و مکان رو دید

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ممنون عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
😂😂هاااااااااااااااشمیاده بی بی افتادم😂😂😂

چرا بی بی خو؟

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
ربطی ندارههزار شب هم خواب ببینه وقتی نشونه نباشه بدرد نمیخوره

خب نشونه داده گفته زیر کوهه اینم اون کوهو توی واقعیت دیده

خب نشونه داده گفته زیر کوهه اینم اون کوهو توی واقعیت دیده

نه عزیزم منظورم از نشونه این نیست .

دنبالش نره بهتره چون تو خواب دخترجوان بیان قصد خوبی ندارن 

نه عزیزم منظورم از نشونه این نیست .دنبالش نره بهتره چون تو خواب دخترجوان بیان قصد خوبی ندارن

ن دیگه نرفت  چون باباش نذاشت

توی گوگل سرچ کن من کردم آورد نشونه های گنجو😁

من دوتا داییام، ۱۲ بار خواب دیدن ، که خوابشون دقیقا دقیقا یکی بوده ،که توی خوابه ...یه خونس که وقتی ...

ادرس بدن ما بریم

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
اینایی ک گفتین واقعیته در باره گنج؟؟؟؟؟؟؟

آره دوستم واقعا توی خواب دیده

ادرس بدن ما بریم

مادربزرگم میگه اوایل ازدواجمون خونشون کرمان بوده همسایه ای داشتن که افغان بوده بنده خدا گفته که توی افغانستان توی روستاشون ی قلعه هست که توش گنج خیلی بزرگیه ولی میترسن برن چون نگهبانش اژدها هست

نه عزیزم منظورم از نشونه این نیست .دنبالش نره بهتره چون تو خواب دخترجوان بیان قصد خوبی ندارن

ببین آبجی شب آخر دوستم توی خواب دیده بهش گفته تو و فلانی و... بیایین بهتون میدمش اسم یه خواهر وبرادرشو گرفته