2777
2789
عنوان

گنج😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18162 بازدید | 220 پست
🥲گنج درون خودت رو پیدا کن جمله سنگین بودااااا😂😂هعی خواهری من‌اگه‌گنج پیدا کرده بودم الان ایران بو ...

من ی جنسیس میخام خواسته زیادیه عایاااا؟ ای خداااا. گنجی ک نیست الان فقط یاد این جمله تیتراژ سریال متهم گریخت افتادم تومنو تنها نزار ای خدا خداااا😂

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
خب این ازکجا بفهمه این جنه میخادواقعا بهش بده و اینکه توی گذشتش بوده ینی چی

اگه اون جن واقعا بخواد بهش اون گنج رو بده قبلش هم اینکارو تکرار میکنه و مشخص میشه عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اون جن واقعا بخواد بهش اون گنج رو بده قبلش هم اینکارو تکرار میکنه و مشخص میشه عزیزم

تاسه شب پشت سرهم خاب میدیده

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
من هزار تا میتونم برات تعریف کنم که خوب بوده خودمم گفتم اگه اصول رعایت بشه هیچ اتفاقی نمیفته

بله درسته اصول رو رعایت نکردن سر خورد رفتن دراوردن بدو بدو فروختن بره

(((( کاربری دست دو نفره ))))

چرا گنحها طلسم دارن؟چرا مار رو گنج می خوابه ؟

صاحب های اصلی گنج طلسم میزاشتن ک طلا براخودشون بمونه تفکر شون این بوده تو اون دنیا بتونن با این طلاها ثروت زیادی باز داشته باشن 

بخاطر گرماشه ک جذب میشن مارها 

یا مارهای خیلی بزرگ شاخ دار ک از طلسمه ک روی گنج میخابن 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

تاسه شب پشت سرهم خاب میدیده

ربطی نداره

هزار شب هم خواب ببینه وقتی نشونه نباشه بدرد نمیخوره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

صاحب های اصلی گنج طلسم میزاشتن ک طلا براخودشون بمونه تفکر شون این بوده تو اون دنیا بتونن با این طلاه ...

چه جالب 

گنج‌هایی که تو دریا ها هستن ،این طلسمها رو ندارن؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
اینایی ک گفتین واقعیته در باره گنج؟؟؟؟؟؟؟

حرفای بقیه رو گردن نمیگیرم ولی خودم هر چی گفتم کاملا درست بوده از اطلاعات خودم کامل تر وجود نداره😂😂