بهار_۲۲ مدیر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 2164 عنوان گنج😍 | مشاهده متن کامل بحث + 18162 بازدید | 220 پست خانما کسی بوده تاحالا خدش یا اطرافیانش گنجی دیده باشن میشه بگین خدشو که نداریم حداقل اردور بشنویم چجوریع🥹 ˖ֶ🖤🖤🖤˖ֶ 1403/04/13 | 21:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار_۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 2164 🥲گنج درون خودت رو پیدا کن جمله سنگین بودااااا😂😂هعی خواهری مناگهگنج پیدا کرده بودم الان ایران بو ... من ی جنسیس میخام خواسته زیادیه عایاااا؟ ای خداااا. گنجی ک نیست الان فقط یاد این جمله تیتراژ سریال متهم گریخت افتادم تومنو تنها نزار ای خدا خداااا😂 ˖ֶ🖤🖤🖤˖ֶ
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19967 خب این ازکجا بفهمه این جنه میخادواقعا بهش بده و اینکه توی گذشتش بوده ینی چی اگه اون جن واقعا بخواد بهش اون گنج رو بده قبلش هم اینکارو تکرار میکنه و مشخص میشه عزیزم سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
ديوانه عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 1289 اکثر گنجهایه داخل ایران طلسم دارن با قابلیت جابجایی در اين زمينه اطلاعات كامل داريد؟
rozغمگین عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 1260 چرا گنحها طلسم دارن؟چرا مار رو گنج می خوابه ؟ ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
بهار_۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 2164 اگه اون جن واقعا بخواد بهش اون گنج رو بده قبلش هم اینکارو تکرار میکنه و مشخص میشه عزیزم تاسه شب پشت سرهم خاب میدیده ˖ֶ🖤🖤🖤˖ֶ
__manely__ عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 من هزار تا میتونم برات تعریف کنم که خوب بوده خودمم گفتم اگه اصول رعایت بشه هیچ اتفاقی نمیفته بله درسته اصول رو رعایت نکردن سر خورد رفتن دراوردن بدو بدو فروختن بره (((( کاربری دست دو نفره ))))
rozغمگین عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 1260 نه از طریق طلسم نیست عزیزمدلایل مختلف داره بخوام بگم طولانی میشه بگین ،بحث جالبیه ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
raha_goiandeh عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 3658 من ی جنسیس میخام خواسته زیادیه عایاااا؟ ای خداااا. گنجی ک نیست الان فقط یاد این جمله تیتراژ سریال مت ... 😂😂هاااااااااااااااشمیاده بی بی افتادم😂😂😂
__manely__ عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 چرا گنحها طلسم دارن؟چرا مار رو گنج می خوابه ؟ صاحب های اصلی گنج طلسم میزاشتن ک طلا براخودشون بمونه تفکر شون این بوده تو اون دنیا بتونن با این طلاها ثروت زیادی باز داشته باشن بخاطر گرماشه ک جذب میشن مارها یا مارهای خیلی بزرگ شاخ دار ک از طلسمه ک روی گنج میخابن (((( کاربری دست دو نفره ))))
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19967 تاسه شب پشت سرهم خاب میدیده ربطی ندارههزار شب هم خواب ببینه وقتی نشونه نباشه بدرد نمیخوره سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
rozغمگین عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 1260 صاحب های اصلی گنج طلسم میزاشتن ک طلا براخودشون بمونه تفکر شون این بوده تو اون دنیا بتونن با این طلاه ... چه جالب گنجهایی که تو دریا ها هستن ،این طلسمها رو ندارن؟ ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19967 اینایی ک گفتین واقعیته در باره گنج؟؟؟؟؟؟؟ حرفای بقیه رو گردن نمیگیرم ولی خودم هر چی گفتم کاملا درست بوده از اطلاعات خودم کامل تر وجود نداره😂😂 سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
__manely__ عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 اینایی ک گفتین واقعیته در باره گنج؟؟؟؟؟؟؟ بله تازه ایناها جز کوچیکشه (((( کاربری دست دو نفره ))))
__manely__ عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3639 چه جالب گنجهایی که تو دریا ها هستن ،این طلسمها رو ندارن؟ نمیدانم (((( کاربری دست دو نفره ))))