2777
2789
عنوان

مادرمو زدم

1358 بازدید | 34 پست

خواستگار دارم با مادرم بخثم شد سر خرجی ندادن بابام و دست خالی بودنم گنترلم از دست دادم عصبی شدم می‌دونم الان آهش منو میگیره کارمم ب ازرواح ختم نمیشه خدا همیشه انتقام میگیره مطمنم بهم میخوره خیلی خستم سرزنشم نکنید برام دعا کنید یا بمیرم یا پدرم اینقدر مارو عصبی نکنه بیفتیم ب جون هم 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم...؟ درسته میخای درودل کنی ولی اینجا درکت نمیکنن

خدا بهترین زندگیو نصیب خودت و مادرت کنه

بختیاریم🥰  ۱_تاپیک خلاف قوانین ببینم گزارش میدم ۲_ اگه دیدم واقعا نمیشه باهات بحث کرد دیگه ریپلایت نمیکنم  حالا تو هرچقدر میخای ریپلای کن فحش بده..شاید برات جالب باشه ولی از فشاری که بهت میاد من اینجا دارم میخندم😂🫂💖💜 این تجربه من توی رشته ی روانشناسیه💜🌿🦋تو ربات نیستی، نمیتونی همه‌ی کارهایی که دلت میخواد رو یه جا انجام بدی. اگه بخوای یهویی اوضاع همه‌چیز رو درست بکنی، هیچ کدوم از کارهایی رو که میخوای نمیتونی درست و حسابی انجام بدی و در انتها سرخورده میشی، اهمال کاری میکنی و تصور میکنی که برای انجام دادن اون کارها ساخته نشدی و اون‌هایی که انجامشون دادن و میدن چه ویژگی خفن و خاصی دارن که تو نداری؛ پس از انجام دادنشون فرار میکنی. برای هر کاری طوری پیش برو که میدونی تواناییش رو داری، قرار نیست حتما روشی که روی بقیه جواب داده؛ روی تو هم جواب بده.🪷🪷🪷 
از دلش در بیار عزیزم

نمیتونم آدمی نیست رو بگیره اونم لجباز 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

یه روزم دخترت تورو میزنه این زمین به شدت گرده.....

مشکلی ندارم بزار بزنه 

ما هم این مشکلو داریم بابام پول توجیبی نمیده از اونور انتظار پس انداز ازمون داره هر وقتم بگیم لباس نداریم بدش میاد به بدبختی و اینکه راضی نیس برامون چیز میخره پولم قرض بدیم نمیده تا پدرمون دراد

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

سریع برو از دلش در بیار الان منتظره بری از دلش در بیاری

وای من بچه ام ۴سالشه وقتی میگه مامان دوست ندارم کل دنیا رو سرم خراب میشه تو‌که بزرگتری حالا زدی ببین مادرت چی کشیده و چقددد شکسته برو سریع تا دیر نشده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دنبال کار باش. فروش لباس توی برنامه دیوار. جوراب فانتزی تل گیرسر کلیپس روسری و .... 

همین الان برو بهش بگو بابا اعصابمو خورد کرده بود. حلالیت بگیر ازش وگرنه دین و دنیات نابود میشه خواهری جونم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸