2777
2789
عنوان

مادرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 34 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

برو‌از دل مادرت دربیار ببوسش تا گیر نیفتادی یجا

بزار آهش بکیره بلکه بمیرم راحت شم

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

مهم نیست بزار لجبازی کنه یا هرچی. اون مادرته تورو زاییده که دست روش بلند کنی؟ تو وجود اون با وجود شدی غرور و لجبازی رو بزار کنار شده چند ساعت نازشو بکش و همین الان دلشو به دست بیار

منم سختی داشتم گله داشتم ازشون اما حرمتشونو نشکستم میگن جلوتر از پدر و مادر راه نرید اوف نگید بهتره از دلش دربیاری هرچقدرم لجباز باشه مادره خوشبختی در گرو رضایت پدر ومادره

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
بزار آهش بکیره بلکه بمیرم راحت شم

اخه اهش لگیره نمیمیری مشکل اینه یه عمر زجر وعذاب میکشی ببین مورد دیدم که میگما سریع پاشو ببوسش معذرت خواهی کن دستشو ببوس تا هم خودت اروم شی هم مادرت الان غصه میخوره 

منم سختی داشتم گله داشتم ازشون اما حرمتشونو نشکستم میگن جلوتر از پدر و مادر راه نرید اوف نگید بهتره ...

این که نمیرم جلو از غرور نیست از خودم همه چی ناامید و خستم 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

الان خودش ناراحته یکم محترمانه تر خب😕

بزار بگن مهم نیست من دیگ چیزی برای از دست دادن ندارم که خودمم از خودم بدم میاد 

این که نمیرم جلو از غرور نیست از خودم همه چی ناامید و خستم

درکت میکنم چون منم تو شرایط بدی بودم امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره خوشبخت بشی و این روزا یادت بره

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤