2777
2789
عنوان

مادرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 34 پست

اصلا کارت درست نبود ولی ازش معذرت بخواه توام دست خودت نبود منم این اشتباه و مرتکب شدم متاسفانه و الان افسردگیم شدت گرفته و عذاب وجدان ولم نمیکنه برام دعا کنید زندگی سختی دارم 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
درکت میکنم چون منم تو شرایط بدی بودم امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره خوشبخت بشی و این روزا یادت بره

ممنونم شک دارم ب خوشبختی اما ممنون 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به عنوان یه مادر میگم ک کارت خط قرمز منهاگه دخترم بودی هرگز نمیبخشیدمبهتره دور وبرش نری به درد خو ...

مادر من بخشنده هست بار ها بخشیده مثل شما نیست من خوشحالم شما مادرم نیستی این گفتم بدونی مادر داریم تا مادر 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁