خواستگار دارم با مادرم بخثم شد سر خرجی ندادن بابام و دست خالی بودنم گنترلم از دست دادم عصبی شدم میدونم الان آهش منو میگیره کارمم ب ازرواح ختم نمیشه خدا همیشه انتقام میگیره مطمنم بهم میخوره خیلی خستم سرزنشم نکنید برام دعا کنید یا بمیرم یا پدرم اینقدر مارو عصبی نکنه بیفتیم ب جون هم
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
اصلا کارت درست نبود ولی ازش معذرت بخواه توام دست خودت نبود منم این اشتباه و مرتکب شدم متاسفانه و الان افسردگیم شدت گرفته و عذاب وجدان ولم نمیکنه برام دعا کنید زندگی سختی دارم
گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
درکت میکنم چون منم تو شرایط بدی بودم امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره خوشبخت بشی و این روزا یادت بره
ممنونم شک دارم ب خوشبختی اما ممنون
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
من به عنوان یه مادر میگم ک کارت خط قرمز منهاگه دخترم بودی هرگز نمیبخشیدمبهتره دور وبرش نری به درد خو ...
مادر من بخشنده هست بار ها بخشیده مثل شما نیست من خوشحالم شما مادرم نیستی این گفتم بدونی مادر داریم تا مادر