2777
2789
عنوان

Lets talk English together

| مشاهده متن کامل بحث + 21246 بازدید | 850 پست
Yes of course.Have you ever been to English class or had any English teachers for learning English?

No, I only studied in school, my mother and father didn't take me. I decided when I went to university to earn my own money and go.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوکل ترنسلیت اصلا بدرد یادگیری زبان نمیخوره بعضی وقتا ترجمه هایی که تحویل میده اصلا آدم شاخ در میاره

اره واقعا😂😂

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

🤦🏻‍♀️😂all the time,I make this mistake Thanks

Don't make this mistake again😂

Me too😂

چی همینطور؟😂

I have so much work to do but I can’t leave here 😏🤪

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

Are you going to study English at university?

نه میخوام وقتی رفتم دانشگاه درس بخونم و در کنار درس خوندن کار هم کنم و پول هم در بیارم و با پولایی که در میارم برم کلاس زبان

امسال میرم دوازدهم. شاید کنکور ندادم چون استرس دارم

شاید رفتم دانشگاه آزاد

خارنجکی حرف میزنید😂😂

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)