2777
2789
عنوان

یکم با شوهرم بحثم شد فرار کرده از خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4761 بازدید | 164 پست
حالا فقط اینه مگه مشکلش خیلی مشکلای زیادی دارهتو تاپیک قبلیا گفتم.یعنی دارم رد میدم از دستش بخدا

حق داری تعریفش برای ما ممکنه خنده دار باشه

ولی زندگی با یه همسر با این رفتار عجیب و غریب قطعا روان ادمو داغون میکنه

خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست...🌱

اصلا طبیعی نیس خب هیچ آدم سالمی این کارو نمیکنهبرین دکتر

حالا فقط اینه مگه مشکلش

خیلی مشکلای زیادی داره

تو تاپیک قبلیا گفتم.

یعنی دارم رد میدم از دستش بخدا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قبلا ۲۰دقیقهنیم ساعتالان ۳ساعت رفته

شرایط جدایی نداری؟ تاپیکات را ی سر زدم آخه زندگی نمیشه این که .به نظرم خودت با مشاور صحبت کن شرایطش را بگو اگه میگه جدایی با وکیل صحبت کن و از این رفتارهاش و همسایه ها ی مدرکی داشته باشی .مهریه داری؟

اخه چرا بزنم😔یبار تو عمرم سیلی زدم دیگه بعد اون اصلا اونم واسه خیلی وقت پیشه

😂😂😂😂😃😃

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

یک آن خندم گرفت که گفتی فرار کرد.مگه کتکش می زنی؟

یه بار زره تو گوششش

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

اسی اگ فیکم هستی دمت گرم کلی خندیدم مخصوصا با کامنت دوستان

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

خدا بهت صبر بده این پرنسس کیه ک ب تورت خورده طفلی واقعا گناه داری.. دیگه اینجوریشو نشنیده بودم! لابد هر سری فرار میکنه میره خونه یکی و آبرو برات نمیمونه و همه میفهمن ک بحث کردید! قبله دعوا درو قفل کن و کلیدو بردار خخ

اسی اگ فیکم هستی دمت گرم کلی خندیدم مخصوصا با کامنت دوستان

یعنی چی؟؟؟چرا باید فیک باشم چرا تهمت میزنید

ادم تا چیزی نباشه که نمیاد بگه یعنی چی این حرف ادم میاد یکم درد دل بکنه

مثل بعضیا مررض نداره ک بخواد بیاد تاپیک فیک بزنه شماهم یاد بگیر قبل اینکه چیزی بنویسی حرفاتو بسنجی

یه بار زره تو گوششش

شما بسیار بیشخصیت هستی که میبینی یکی اینهمه بی حوصلس و میایی زر و زر چرت و پرت مینوسی برو ب ریش پدر و مادرت بخند

شماهم دست کمی از اون پسرای بیخود نداری حامله ای؟؟؟که اومدی تو سایت زنونه

مسخره هی هیچی نمیگم چرت پرت میگه مزخرف

الانم پیداش نشد رفتم کوچهارو گشتم نبود رفته همون خونه خواهر برادرش اونام که از خودش بدترن منم شهر غر ...

عزیزم توی دعوا چی بهش میگی

جیگرش رو میسوزنی؟؟

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.