2777
2789
عنوان

Lets talk English together

| مشاهده متن کامل بحث + 21246 بازدید | 850 پست
Yes of course.Have you ever been to English class or had any English teachers for learning English?

No, I only studied in school, my mother and father didn't take me. I decided when I went to university to earn my own money and go.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوکل ترنسلیت اصلا بدرد یادگیری زبان نمیخوره بعضی وقتا ترجمه هایی که تحویل میده اصلا آدم شاخ در میاره

اره واقعا😂😂

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

🤦🏻‍♀️😂all the time,I make this mistake Thanks

Don't make this mistake again😂

Me too😂

چی همینطور؟😂

I have so much work to do but I can’t leave here 😏🤪

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

Are you going to study English at university?

نه میخوام وقتی رفتم دانشگاه درس بخونم و در کنار درس خوندن کار هم کنم و پول هم در بیارم و با پولایی که در میارم برم کلاس زبان

امسال میرم دوازدهم. شاید کنکور ندادم چون استرس دارم

شاید رفتم دانشگاه آزاد

خارنجکی حرف میزنید😂😂

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)