2777
2789
عنوان

دیت یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 49 پست
خوبه حداقل تو قبلا دیدی.من دیت اوله اصلا نمی‌دونم چی بپوشم چیکار کنم

خب منم یکم استرس دارم 

همش میخندم سرمو پایین میکنم نمی‌دونم چمه 

نبابداینحوری باشم خجالت میکشم ازش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی آخه تیپامون فرق داره استرس دارم🥲 من خیلی خانومیم ولی اون نه.و اینکه اون خیلی زبون داره من خی ...

ببین ماهم ۱۸۰درجه باهم متفاوتیم🤕😂 درحدی که بهش گفتم این اشنایی به جایی نمیرسه ولی اون اصرار داره با کمک هم متعادل بشیم و اینا....من ازاد اون مذهبی 

من کم حرف اون پرحرف و اجتماعی ....من حساس اون بی خیال...در این متفاوتیم

و اینکه قرار اوله اگه بنا بر کادو گرفتن باشه اون باید بگیره از نظر من اصلا واجب نیست خداقل توی رابطه خودم انتظاری ندارم ازش چون فقط داریم اشنا میشیم. تو اصلا نیازی نیست چیزی بگیری 

لیفت ابرو با ژل ؟ بگو چیه برم بخرم از لوکس فروشی

ببین برو بگو صابون ابرو میخوام 

یه براش فرچه ای داره خیس میکنی به صابون میزنی و میکشی به ابروت به سمت بالا لیفت میکنی خوش حالت و پهن تر دیده میشه 

الان توی نت سرچ کن کار باهاشو یاد بگیر خیلی خوب میشه نچرال و طبیعی

ببین برو بگو صابون ابرو میخوام یه براش فرچه ای داره خیس میکنی به صابون میزنی و میکشی به ابروت به سمت ...

فقط مشکی داره ؟؟؟ 

نظرت راجع ب ریمل ابرو چیه ؟ 

واسه خط چشم برم آکوا بخرم 

ببین ماهم ۱۸۰درجه باهم متفاوتیم🤕😂 درحدی که بهش گفتم این اشنایی به جایی نمیرسه ولی اون اصرار داره ب ...

اون چندسالشه تو چندسالته؟یه چیز دیگه اینکه تو برا حساب کردن کافه تعارف میکنی؟من می‌خوام تعارف کنم چون این وضع مالیش خیلی خوبه و حرفاش یه جوریه میخواد همه چی رو با پول حل کنه.میخوام بهش بفهمونم من پولش برام مهم نیست.بنظرت چجوری بگم که هم محترمانه باشه هم بهش برنخوره؟

لایک نکن،ریپلای نکن

فقط مشکی داره ؟؟؟ نظرت راجع ب ریمل ابرو چیه ؟ واسه خط چشم برم آکوا بخرم

نه اصلا رنگ نداره ابروهای خودتو لیفت میکنه فقط 

ریمل ابرو افتضااااحه اصلا نزنیا خیلی مصنوعیه سنتو میبره بالا

من برای خط چشم اکوا استفاده نکردم ولی بنظرم خوب باشه امتحان کن حتما

ببین برو بگو صابون ابرو میخوام یه براش فرچه ای داره خیس میکنی به صابون میزنی و میکشی به ابروت به سمت ...

توروخدا بگو این دختره چرا چشاش انقد قشنگ ارایشه از پایین چرت قهوه ای و خوب کشیده چیا زده من میخام اینجوری برم

اون چندسالشه تو چندسالته؟یه چیز دیگه اینکه تو برا حساب کردن کافه تعارف میکنی؟من می‌خوام تعارف کنم چو ...

من ۲۱ اون ۲۴

قطعا تعارف میکنم چون دور از ادبه چیزی نگم ولی چون اون دعوتم کرده طبیعتا نباید قبول کنه😄 

توام درهمین حد 

دفعات بعدی اگر جدی شد یکی دوبار هم ما حساب میکنیم

نه اصلا رنگ نداره ابروهای خودتو لیفت میکنه فقط ریمل ابرو افتضااااحه اصلا نزنیا خیلی مصنوعیه سنتو میب ...

وااای مرسی ارع ریمل غیر طبیعی می‌کنه 

امروز حتما میرم میخرم مرسی

توروخدا بگو این دختره چرا چشاش انقد قشنگ ارایشه از پایین چرت قهوه ای و خوب کشیده چیا زده من میخام ای ...

مژه کاشته این. 

زیر چشمش هم با سایه قهوه ای یه خط خیلی محو انداخته 

ولی درکل فیلتره 

مژه کاشته این. زیر چشمش هم با سایه قهوه ای یه خط خیلی محو انداخته ولی درکل فیلتره

ببخشید سوالام زیاد شد 

خب من چیکار کنم در حد این بشه چشام منظورم ارایشه 

از پایین میخام مشکی نکشم ولی نمیخام اصن نکشم هیچی 

راهنمایی می‌کنی ببخشید بازم