نیلهسدم مدیر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1817 عنوان دیت یهویی | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 49 پست بچه ها قراره عصر برم دیت . احتمالا برنامه کافس ظهر هماهنگ میکنیم . خیلی یهویی شدددددد راهنمایی کنین خواهرتونو خیلی استرس دارم بنظرتون بعد از همایش برم با کت و شلوار مشکی و مقنعه بده؟ چون لباسامو عوض کنم ممکنه خانواده شک کنن ۲۱سالمه 1403/04/13 | 05:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلهسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1817 ببخشید سوالام زیاد شد خب من چیکار کنم در حد این بشه چشام منظورم ارایشه از پایین میخام مشکی نکشم ولی ... ببین یه خط چشم از اینا که جلوی چشم تیز میشه کلی فرم چشمتو تغییر میده توی اینستا دیدی؟ خط چشم قهوه ای هم داریم ولی برای زیر چشم همون سایه قهوه ای بزنی بهتره
نیلهسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1817 هرچی لازمه بگو میرم میخرم امروز مثلاً خط چشم قهوه ای مایع داریم ؟ ببین اگه بتونی اینو با اکوآ بکشی پشت پلک و زیر پلکتو قهوه ای کنی عمق بدی قشنگ میشه
aw_jr عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4190 ببین یه خط چشم از اینا که جلوی چشم تیز میشه کلی فرم چشمتو تغییر میده توی اینستا دیدی؟ خط چشم قهوه ای ... خیلی ممنون راستیتش ندیدم این مدل و تو اینستا فقط ی ؟ آخه چجوری میشه زیر چشمو با سایه قهوه ای کرد من فک کردم با خط چشم قهوه ایه میشه پیج خوب ک آرایش چشم اینجوری داره بهم معرفی کنی
نیلهسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1817 خیلی ممنون راستیتش ندیدم این مدل و تو اینستا فقط ی ؟ آخه چجوری میشه زیر چشمو با سایه قهوه ای کرد من ... عزیزم اینستا ندارم الان یه براش کوچبک برمیداری باعاش سایه برمیداری میکشی زیر چشمت ولی حتما پخشش کن پررنگ نباشه اصلا
aw_jr عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4190 عزیزم اینستا ندارم الان یه براش کوچبک برمیداری باعاش سایه برمیداری میکشی زیر چشمت ولی حتما پخشش کن پ ... خیلی ممنون از قرار برگشتی دوست داشتی تعریف کن