2777
2789
عنوان

دیت یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 49 پست
از لحاظ ظاهری راضی هستی از خودت

ببین من یه هفته دیگه کنکور دارم😂😶 درحد مرگ صورتم پر پشم شده و دستام و اینا

تصمیم گرفت بودم نرم خیلی یهویی شد ولی خب دلم نیومد بخاطر من اومده شهرمون نرم ببینمش

دیگه ریز ریز باید تا ظهر بدون اینکه کسی بفهمه ظاهرمو اوکی کنم ...قبلا یکم اعتماد به نفسم پایین بود اونو خیلی بی نقص میدیدم به بینیم گیر میدادم همش ولی بنظرم هیچی مهم تر ازاعتماد به. نفس و خودم بودن مهم نیست...

تو چی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه حداقل تو قبلا دیدی.من دیت اوله اصلا نمی‌دونم چی بپوشم چیکار کنم

منم دیت اولمه 

بنظرم هرچیزی بپوشی مهم نیست خودت باش فقط 

و اینکه اولین قرار هیچوقت بهترین لباستو نپوش و بهترین ارایشتو نداشته باش...اونارو بزار برای روزای مهم تر

ببین من یه هفته دیگه کنکور دارم😂😶 درحد مرگ صورتم پر پشم شده و دستام و ایناتصمیم گرفت بودم نرم خیلی ...

منم حس میکنم افتضاح آرایش میکنم نمی‌دونم چ غلطی بکنم ابروهامو خیلی پر میکشم تنها مشکلم ارایشمه 

از قرار برگشتی حتما تاپیک بزن

منم دیت اولمه بنظرم هرچیزی بپوشی مهم نیست خودت باش فقط و اینکه اولین قرار هیچوقت بهترین لباستو نپوش ...

میدونی آخه تیپامون فرق داره استرس دارم🥲 من خیلی خانومیم ولی اون نه.و اینکه اون خیلی زبون داره من خیلی کم حرفم.کادو میگیری تو؟من حدس میزنم اون برام یه چیزی بگیره نمی‌دونم منم بگیرم یا نه

لایک نکن،ریپلای نکن

منم حس میکنم افتضاح آرایش میکنم نمی‌دونم چ غلطی بکنم ابروهامو خیلی پر میکشم تنها مشکلم ارایشمه از قر ...

ببین پیشنهادم اینه که ابروهاتو فقط لیفت کنی با ژل 

قرار اوله خط چشم نکش رژ لب پررنگم نزن نود باشه

به پوستتم از من میشنوی فقط یه ضد افتاب بی رنگ بزن و تینت یکم بژن که بی حال نباشی 

یه لاک ملایم

خودم اینکارارو میکنم با اینکه میکاپ ارتیست حرفه ایم