2777
2789
عنوان

اومدم مشهد ولی یه اشتباهی کردم

705 بازدید | 33 پست

اینم بگم اصلا آدم مذهبی نیستم . ولی حرم رفتم ولی اصلا نماز نخوندم فقط رفتم نشستم مثل احمقا بعد اومدم رفتم هتل‌. فقط هم سه روز دیگه بیشتر نیستم. خیلی اشتباه کردم . اصلا زیارت درستی نکردم. خدایا منو ببخش. اشتباه کردم. نمی‌دونم چیکار کنم. من خیلی ناراحت شدم. که تا اینجا اومدم . و از امام رضا هیچی نخواستم. مثلا برای موفق شدن در آینده. من نمی‌دونم چیکار کنم دوستان توروخدا راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت الان پیش امام رضایی سلام منو برسون بگو قهر مکن با من درد اشنا😭😭😭😭😭یا امام رضا تو چرا بامن رو برگردوندی حال دلم خرابه بطلب بیام پابوست درمان دردام 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

من خودم مشهیدم. تو مسیر خونه تا حرم هزاااررتا برنامه و دعا و فلان کنم. تهشم میرسم تو حرم همه چی یادم میشه فقط میشینم. امام رضا کریم تر و بزرگ تر از ایناس که ناراحت بشه با این کار. همین که پات به سنگ فرش حرم خورده. حاجت روایی از نظرش

وضو بگیر با خلوص نیت نماز بخون از خدا بخاه بهترینا برات رقم بخوره از ته دلتم اگر تونستی دعا کن اجیم فاطمه ازدواج کنه از قول من بگو امام رضا منتظرم خاستمو براورده کنی