2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم من یه سوال داشتم اگه دیدی جواب بده من سه سال پیش عفونت واژن خبلی بدی گرفتم رفتم دکتر پاپ اسمیر نوشت انجام دادم تو پاپ اسمیر معلوم شد اچ پی وی دارم بماند که چقدر ناراحت شدم بعد رفتم یه دکتر دیگه که با دوربین دهانه رحمم را دید انگار کولونوسکوپی بهش میگفتن و خوشبختانه اسیب نزده بود بعد فرستادم ازمایشگاه و با نمونه از ترشحات نوعش را مشخص کردن و وقتی بردم پیش دکتر گفت از نوع بی خطرش بود نوع ۱۱ و ۶ گذشت و سال بعدش رفتم پاپ اسمیر نداشتم دیگه به دکتر گفتم گفت شده دیگه به نظرت ممکنه رفته باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

عزیرم من یه سوال داشتم اگه دیدی جواب بده من سه سال پیش عفونت واژن خبلی بدی گرفتم رفتم دکتر پاپ اسمیر ...

سلام

خوبي

دكتر به من گفت خيلي ها دفع ميكنن ويرويس رو

حتي پر خطرها رو 

تازه تو پاپ هم ديگه نشون نداده ولي ميتوني تست اچ پي وي بدي كه خيالت راحت شه

❤️❤️
سلام خوبي دكتر به من گفت خيلي ها دفع ميكنن ويرويس رو حتي پر خطرها رو  تازه تو پاپ هم ديگه ن ...

ممنونم یکبار هم تو تلوزیون گفت درصد کمی از افراد ویروس از بین میبرن منم از اونروز که دیگه تو پاپ اسمیرم نبود خیلی خوشحال شدم ولی ته دلم هنوز مطمین نیست من جزو اون درصد از خوش شانس ها باشم 

ايشالا هستي

نیلی حان بهت درخواست دوستی دادم بعداین تاپیکتم دیدم ببین من دوساله توپاپ اسمیرم تغییرات سلولی واکنشی همراه باالتهاب دارم که تاالان 4بارتست پاپ و3بارم تست اچ پی وی روباهاش دادم که همش منفی میشه فقط اون تغییرسلولی واکنشی والتهابش خیلی رومخمه بدکترام که میگم میگن مهم نیس یچیزطبیعیه 

همبشه نگرانم میگم نکنه اون تغییرسلولیه واکنشیه یچبزی هست واین دکتراجدی نمیگیرن به دکترفرزانه هم نشون دادم اهمیت ندادگفت تست ویروست منفیه 

میخواستم بدونم شماهیچ نوع علامتی نداشتی نه زگیل نه عفونت یاترشح یاهرجیزدیگه ای؟

یعنی توتست پاپتم میزدنرمال ؟

احه میگن تواین تست جدیدای پاپ که تومایعس ویروس اگه باشه مشخص مبشه پس الکیه

من دوتاتست اخرموازمایشگاه شفق بردم نمیدونم حالاکا

رشون چحوریه

خواهشاراهتمایی کن بهت میغام دوستیم دادم

وخدایی که بشدت کافیست
عزیرم من یه سوال داشتم اگه دیدی جواب بده من سه سال پیش عفونت واژن خبلی بدی گرفتم رفتم دکتر پاپ اسمیر ...

موناجان شمااونوقت زگیل نداشتی؟؟چون نوع 6و11زگیل میزنه

سال بعدکه تکرارکروی فقط پاپ دادی یاتست ویروس روهم دادی باهاش که متفی شد

کدوم ازمایشگاه رفتی؟

اگه دلت نخواست اینجاج بدی بهم پیام دوستی بده 

وخدایی که بشدت کافیست
موناجان شمااونوقت زگیل نداشتی؟؟چون نوع 6و11زگیل میزنه سال بعدکه تکرارکروی فقط پاپ دادی یاتست ویروس ...

اون زمان عفونت خیلی شدیدی گرفته بودم یکبار داشتم با اینه خودم را معاینه میکردم یه کوچولو دیدم فقط یکی دیدم بعد من که نمیدونستم زگیله در ضمن خیلی ریز بود منم محل ندادم برای عفونت رفتم دکتر دکتر معاینه کرد و پاپ اسمیر ازم گرفت تو جواب پاپ اسمیر نوشته بود یعنی یه قسمتی که مال ویروس اچ پی وی بود تیک زده بود بعد دکترم من را فرستاد یه دکتر دیگه اون دکتر تاج السادات علامه بود من مال اصفهانم با یه نامه که اون دکترم کولوپسکوپی کرد یعنی یه دوربین بود انگار داخل دهانع رحمم کرد که ببینه انگار وارد رحم شده یا دهانه رحم که خوشبختانه نرفته بود اگه رفته بود یه تیکه دهانه رحمم را برمیداشت میداد ازمایش بعد فرستاد ازمایشگاه اونجا مثل پاپ اسمیر یه سری ترشحات از دهانه رحمم برداشتن و نوعش را مشخص کردن که ۱۱ و ۶ بود از اون روز به بعد دیگه هیچ زگیلی ندیدم الان نزدیک سه ساله یال بعدش همونجا که پاپ اسمیر دادم رفتم دادم ولی ایندفعه اون گزینه را تیک نزده بود حالا این ماه هم میرم دوباره پاپ اسمیر میدم و با یه دکتر صحبت میکنم اخه اولین بار همون پاپ اسمیر مشخص کرد ‌دارم 

اون زمان عفونت خیلی شدیدی گرفته بودم یکبار داشتم با اینه خودم را معاینه میکردم یه کوچولو دیدم فقط یک ...

👍👍👍👍👍نوع 6و11کم خطره اگه هم تغییربده تغییرش موقته وخوش خیمه نگران نیاش شمااحتمللادفه کردی ویروسو

وخدایی که بشدت کافیست
👍👍👍👍👍نوع 6و11کم خطره اگه هم تغییربده تغییرش موقته وخوش خیمه نگران نیاش شمااحتمللادفه کردی ویروس ...

خیلی گریه میکردم اون زمان انشاالله که حل شده 

سلام دوستان منم تازگی آزمایش پاپ اسمیر تو صارم دادم hpv مثبت بوده متاسفانه، ولی پاپ اسمیرم منفی. 

باید به دکتر بگید براتون تو پاپ اسمیر بنویسه hpv هم انجام بشه وگرنه اکثرا نمی نویسن من اولین باره برام نوشتن تقصیر دکترای بی مسئولیت هم هست. مال من از نوع احتمالا پرخطر هست به دکتر زنان نشون دادم گفتن این بیماری درمان نداره یکی دو سال طول میکشه تا از بدن خارج بشه باید سیستم دفاعی بدن قوی کرد. اگر منجر به زگیل شده باید اونارو از بین برد اگر هم خدایی نکرده نشونه  هایی از سرطان هست باید زود اقدام کرد. من نمیدونم الان تو چه وضعیتی هستم دنبال دکتر خوب هستم.

در ضمن من و شوهرم خیلی سال قبل ازدواج باهم دوست بودیم الان هم چندین سالازدواج کردیم و بهم اطمینان داریم. بنظر خودم این ویروس از اپیلاسیون منتقل شده. منطقی هم فکر کنیم چون از رو پوست مو کنده میشه احتمالا آلودگی تو محیط اپیلاسیون زیاده چه فرقی داره پوست به پوست بخوره یا پد یا کاردک آلوده به پوست.

دوستانی که داشتن و مشکلشون رفع شده لطفا اسم دکترشون بدن؟

سلام دوستان منم تازگی آزمایش پاپ اسمیر تو صارم دادم hpv مثبت بوده متاسفانه، ولی پاپ اسمیرم منفی.&nbs ...

دكتر ها خيلي بد و بيسواد ن

اصلا درست اطلاع رساني نميكنن

شما چه نوعي داشتي ؟

اگه ١٦ و ١٨ داشته باشين لازمه كه كولپوسكوپي كنين

❤️❤️