2777
2789
 دكتر ها خيلي بد و بيسواد ن اصلا درست اطلاع رساني نميكنن شما چه نوعي داشتي ؟ اگه ١٦ و ١٨ داش ...

نىلى جان منم تستم مثبت شده و نوعش،26 هست خىلى داغونم دکترم گفت شنبه کونوسکوپى کنم تا بافتش رو تشخىص بدن که اگه شد فرىز کنم خىلى مىترسم من 38 سالمه بچه ندارم هنوز مىترسم با فرىز حامله نشم و وىروس به جنىن انتقال پىدا کنه کمک کن کجا برم چه دکترى برم دکترم دکتر طاهرى هستش دکتر حاذقىه ولى فرىز چرا پىشنهاد داده

نىلى جان منم تستم مثبت شده و نوعش،26 هست خىلى داغونم دکترم گفت شنبه کونوسکوپى کنم تا بافتش رو تشخىص ...

سلام خوبي

ببخشيد دير ديدم

رفتي دكتر 

رو ٢٦ احتمال آسيب كمه

الكي فريز نكن

دكترها برا پول الكي توصيه ميكنن

❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی جواب آزمایشت اشتباه بود ؟ پاپ اسمیرت غیر طبیعی بود؟ اگه اره کدوم مرحله اش بود؟

بهم گفته بود hpv داری ولی آزمایش ک دادم منفی بود

به یاد پارسال دوران بارداریم💖
 دكتر ها خيلي بد و بيسواد ن اصلا درست اطلاع رساني نميكنن شما چه نوعي داشتي ؟ اگه ١٦ و ١٨ داش ...

ببخشيد عزيزم من تاپيك پيدا نميكردم الان ديدم. اون سري نوع ٥٤ بود ولي شهريور ٩٧ كه رفتم نوع ١٦ شده بود كپولسكپي دكتر انجام داد و نمونه گرفت خداروشكر  چيزي نبود اميدوارم مشكلي پيش نياد چون سال ديگه قصد بارداري دارم. نميدونم ميتونه مشكل زا باشه يا نه

دكتر به من گفت كه يه نرع تست ديگه اي از hpvهست كه فكر ميكنم فقط ازمايشگاه رامين انجام ميده. ميگفت اين كه چه تعداد از ويروس تو نمونه هست مهم اين ازمايشات معمولي حتي اگر تعداد خيلي كمي ازش باشه هم مثبت نشون ميدن ولي اون آزمايشه از يه حدي به بالارو اعلام ميكنه كه ميتونه خطرناك باشه به من گفت بعد اينكه جاي نمونه برداري خوب شد برو اون آزمايش بده ولي هنوز نرفتم ميترسم برم.

كسي اين آزمايشگاه رفته؟

دكتر به من گفت كه يه نرع تست ديگه اي از hpvهست كه فكر ميكنم فقط ازمايشگاه رامين انجام ميده. ميگفت اي ...

من خودم آزمايشگاه بيمارستان نيكان رفتم

ولي يكي از دكترهايي كه رفتم آزمايشگاه آرمين رو معرفي كرد

فكر كنم منظور شما هم همينه

دكترتون كيه ؟؟

❤️❤️
من خودم آزمايشگاه بيمارستان نيكان رفتم ولي يكي از دكترهايي كه رفتم آزمايشگاه آرمين رو معرفي كرد فك ...

بله فکر می کنم همون آرمین باشه. دکتر بهرامی بیمارستان صارم. ولی این سری میخوام پیش یه دکتر دیگه ببرم جواب آزمایش رو. کدوم دکتر پیشنهادتون هست؟

نیلی جون یادمه دکتر بهتاش گفتید. شما از ایشون نتیجه گرفتی؟ چه درمانی کردی چند وقت گذشته ازش؟ برای بچ ...

من پيش دكتر ميترا مدرس و نادره بهتاش رفتم 

ولي از بهتاش بيشتر خوشم اومد و نهايتا پيش بهتاش عمل كردم

دكتر بهتاش از دكترهاي متخصص اين موضوع ه

من ازش راضي بودم

نه تو بچه دار شدن مشكلي پيش نمياد

❤️❤️

دوستان من پریروز متوجه شدم که مبتلا به ویروس هستم و‌متاسفانه از نوع پرخطر(۳۱) 

با اینکه پاپ اسمیرم سالمه اما دکتر پولوکوسکوپی داد نمیدونم انجام بدم یا نه 

از طرفی عزمم رو جزم کردم هر جور شده این ویروس لعنتی رو دفع کنم

دوستم سالهاست که منشی زدکتر زنان هست میگه هستن افرادی که با تقویت سیستم ایمنی ویروس رو دفع کردن و خودش به عینه دیده 

دوستان من پریروز متوجه شدم که مبتلا به ویروس هستم و‌متاسفانه از نوع پرخطر(۳۱)  با اینکه پاپ اس ...

سلام

بله درسته

خیلی ها خوب میشن و ویروس رو‌دفع میکنن

ولی کولپوسکوپی رو حتما برو

چون یه راه تشخیص ه که بدونین ویروس رو دهانه رحم اثر گذاشته یا نه

❤️❤️