ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام حالتو دیدم گفتم اینو برات بنوبسم تست پاپ اسمیرت منفی شده ینی هیچ جوره زگیل نداری
زگیل دهانی از هر هزار نفر یک نفر مبتلا میسه اونم چون دهان مرطوب قدرت ترمیم بالایی داره بدون فریز خود ب خود نهایتن یکماه خوب میشدی ولی اینو بگم سما توهم زدی اون زایده ها ک میگی غدد های چشایی و پرزهای زبانت هس اگر بخای من از ته حلقم عکس میدم پر از این زایده هاس دقیقا مثله ماله تو هس امکان داره بخاطره گرمی خوردن حساسیت این پرزا خیلی بزرگ شن ک تو فک میکنی زگیله زگیل دهانی انقد نادره ک تو کل امریکا یک درصد هس
سلام عزیزم منم زگیل تناسلی دارم اینقدر حال روحیم بده که نگو مرتب زیاد میشه 😭
ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری! وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید