2777
2789
عنوان

اچ پی وی دارم میخام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن فقط بخاطر اون نیس خیلی سختی کشیدم

عزیزم😔 بميرم برات❤️توروخدا انقد نا امید نباش عزیز دلم زندگی جریان داره فداتشم آخه خود کشی ام شد راه حل؟

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

سلام حالتو دیدم گفتم اینو برات بنوبسم تست پاپ اسمیرت منفی شده ینی هیچ جوره زگیل نداری 

زگیل دهانی از هر هزار نفر یک نفر مبتلا میسه اونم چون دهان مرطوب قدرت ترمیم بالایی داره بدون فریز خود ب خود نهایتن یکماه خوب میشدی ولی اینو بگم سما توهم زدی اون زایده ها ک میگی غدد های چشایی و پرزهای زبانت هس اگر بخای من از ته حلقم عکس میدم پر از این زایده هاس دقیقا مثله ماله تو هس امکان داره بخاطره گرمی خوردن حساسیت این پرزا خیلی بزرگ شن ک تو فک میکنی زگیله  زگیل دهانی انقد نادره ک تو کل امریکا یک درصد هس 

سلام عزیزم منم زگیل تناسلی دارم اینقدر حال روحیم بده که نگو مرتب زیاد میشه 😭

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
چون با کاندوم بود اره منفی شده ولی پوستم درگیره عزیزم

عزیزم اگر تست اچ وی وی رحمی دادی و منفیه 

یعنی بیماری توی بدنت غیرفعال و این زگیل ها فقط زائده تو خالی بدون بار ویروسین 

ضمنا زگیل تناسلی لاغر نمیکنه 

تست اچ پی وی رحمی یعنی ویروس فعال درون بدن نشون میده نه تنها رحم 

ضمنا منم شرایط تورو دارم 😊