2777
2789
عنوان

نیلوفر نادری پدرشو از دست داد

504 بازدید | 9 پست

روزی هزار بار میگم لعنت به سرطان پدر اونم مثل بابای من سرطان روده داشت

توروخدا پدراتونو زود زود ببرین چکاب سرطان روده خیلی خاموشه ببرین کونولوسکپی مخصوصا اگه بالای 45 سال هستن خدایا بیچاره باردار بودم بمیرم براش

لایک نکن خواهر منننن  

کی هست؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه پدرتونو. اما گاهی وقتا مرگ خیلی بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من که این بلاگرارو نه میشناسم و نه فالو میکنم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه روز پرستار پدرم بهم گفت که معجزه برا پدرتون همون مرگه چون دردش غیر قابل باوره 

من شر به پا کردم سر حرفش ولی وقتی فهمیدم پدرم چه دردایی کشید رفت میگفتم کاش اگه خوب شدنی نبود زودتر راحت میشد دل من خونه

لایک نکن خواهر منننن  

ما هم یه آشنایی داریم از عید سرطان ریه اش مشخص شد الان وضعش خیلی وخیمه خانواده اش هر لحظه دعا میکنن تموم کنه اینقدر که اذیت میشه، خدا به همه سلامتی بده پدر شمام رحمت کنه جنت مکان باشن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

من پسر ۵ سالمو از دست دادم مهر ۱۴۰۲ یک ۹ ماه ای میشه هنوز دلم پر از درده

عفونت روده گرفت نمیدونم چرا ابنطور شد 

همش خودمو مقصر میدونم و آروم نمیشم

من پسر ۵ سالمو از دست دادم مهر ۱۴۰۲ یک ۹ ماه ای میشه هنوز دلم پر از دردهعفونت روده گرفت نمیدونم چرا ...

عزیزم. چقدر سخت. خدا بهت صبر بده. قسمتش بوده. خودتو ناراحت نکن