2777
2789

توبه کن 

دیگه سعی کن دروغ نگی

اگه تونستی جبران کن در حق کسی که بهش دروغ گفتی.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اقایون چرا وقتی دختریو دوست ندارین بیخیالش نمیشین؟مدام میرین باهاش صحبت میکنید

نمیدونم چیشده ولی همه که مثل هم نیستن پس جمع بستن کار درستی نیست.

اگر پسری شما رو دوست نداشته باشه به راحتی میتونه بره و پشت سرشم نگاه نکنه. وقتی مونده یعنی شما رو دوست داره.

ما داستانو میدونیم ولی تو خالیتو ببند.️.🙌
درمورد خودم بود

کلا میگم اگه به هر دلیل نتونستین راستشو بگین به نیت اون شخص صلوات بفرستین یا صدقه بدین یا یه کار نیک :) و از این به بعدم تلاشتونو بکنین تکرار نشه قطعا خدا میبخشه 💕

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نمیدونم چیشده ولی همه که مثل هم نیستن پس جمع بستن کار درستی نیست.اگر پسری شما رو دوست نداشته باشه به ...

دلم پر بود،همکلاسیمه خودم بهش گفتم خوشم میاد چقدر محبت و توجه و خوبی تهشم گفت من علاقه ای ندارم منم باهاش دیگه صحبت نکردم بعد منو میبینه میاد سلام میده یا همش نگاه میکنه اما من اصلاا دیگه حتی لایق نگاهم نمیدونمش

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
دلم پر بود،همکلاسیمه خودم بهش گفتم خوشم میاد چقدر محبت و توجه و خوبی تهشم گفت من علاقه ای ندارم منم ...

وقتی گفته علاقه ای نداره حرف شما درسته. دیگه حتی لایق نگاهتون هم اون رو ندونین. بی توجهی مطلق.طوری که انگار وجود نداره.

ناراحت نباشین. اتفاقا باید خداتون رو شکر کنین که الان فهمیدین.

یکسال منو بازیم داد ازین بیشتر ناراحتم،بقیه فکر میکردن این به من علاقه منده که اینکارا رو میکنه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
یکسال منو بازیم داد ازین بیشتر ناراحتم،بقیه فکر میکردن این به من علاقه منده که اینکارا رو میکنه

بلاخره چیزیه که شده. گذشته رو رها کنین و به فکر آینده تون باشین. در ضمن اینو همیشه یادتون باشه که همه قشنگ حرف میزنن مهم اینه که کی به این حرفا عمل میکنه.