خودمو خیلی بچه و کوچولو میدونم، 25 سالمه ولی فوق العاده لوسم، عین تینیجرها فکر میکنم شوهرم باید کره یی باشه🥺😂یا حداقل شبیه اونا کیوت رفتار کنه، از طرف دیگه دوس دارم با بچه ها بازی کنم چون معلمم هستم خودمو همسن اونا میبینم همینم باعث شده تو خونه خیلی بچگونه رفتار کنم با ناز حرف بزنم، نخندید ولی همش دوس دارم نازمو بکشن برای همه چی، به نظرتون چجوری روی خودم کار کنم میخوام شبیه بزرگسالها رفتار کنم ولی نمیتونم واقعا
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچکس منو جدی نمیگیره اصلا، چون همش میخندم و مهربونم
درک میکنم
شاید برای اطافیانتون زیبا و بامزه باشه
ولی قطعا برای خودتون سخته
زیادی خوبی کردنم تهش داستانه
ولی از اونجایی که بنظرم این شخصیت کیوت حیفه تغییر کنه،نظری ندارم چطوری باید تغییر کنید
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
خوشبحالت تو زندگی مشترک آدم به مشکل برمیخوره اگه رفتارای بچگونه داشته باشه
نه اصلا اینطور نیست، منم مثل تو هستم، همه هم دوسم دارن مخصوصا بچه های فامیل، همیشه تو مهمونیا سرسفره با هم بحثشون میشه که کی پیش من بشینه، منو یه اسمم صدا میکنن، بزرگتراشون میگن زشته بگو خاله، اما من خودم خوشم میاد ایجوری انگار هیچوقت پیر نمیشیم🥰