2777
2789

من. خیلیی. خوابای  زیادی. دیدم، ولی. هنوز  مجردم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم چندروزقبل از اینکه شوهرش بره خاستگاریش خواب دید خواهرشوهرش یه انگشتر طلا دستش میکنه

شوهرش پسرخالشه.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

من خواب همسرمو دیده بودم 

دقیقا یادمه یکی از عکاسشو نشونم دادن گفتن نظرت چیه یادمه تو خوابم زیاد پسندم نبود گفتم دیگه چاره نیس:))

چند ماه بعدش که معرفی هم شدیم عکسای پروفایلشو چک میکردم دقیقا همون عکسو دیدم:)

بله خواب دیده بودم

چند وقت  بعد. ازدواج. کردی؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اگه دوست داشتی بگو چی دیدی؟و چند وقت بعد خوابت تعبیر شد

خواب دیدم ازدواج کردم و یه مرد قد بلند با موهای مشکی و لخت هیکل درشت و لباس شلوار لی آبی و پیراهن زرشکی چهار خونه با ماشین ( تمام مشخصات ماشین حتی پلاکش ) شوهرمه و داریم میریم مسافرت 

دو ماه بعد از دیدن این خواب ازدواج کردم دقیقا شوهرم با همون مشخصات توی خوابم اومد خاستگاری 

😐😑 

من. پریشب. خواب. دیدم. رفتم  پارچه  فروشی  یه پارچه  حریر طلایی. خریدم