yildizim مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8812 عنوان بهم گفت بودنت بی معنیه🙃💔 195 بازدید | 14 پست امروز خیلی ناراحت بودم یکم غر زدم بعد گفتم شبت بخیر اون گفت میری ? منم گفت بمونم که چی بشهاونم گفت بودنت معنا دار بود خودت بی معنیش کردی میدونست حالم خوب نیست ...خیلی ناراحت شدم خیلی :)💔 جوابشو ندادم اف شدم سریع.قلبم شکست بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 1403/04/10 | 04:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همتای_او عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3078 چرا گفتی بمونی ک چی بشه دعواکردین؟ در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
yildizim مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8812 چرا گفتی بمونی ک چی بشه دعواکردین؟ اره :) بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید !
کیانا_هستم عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 983 همش و هر روز دعوا باشه همین میشه ... بودن بی معنی میشه محبتت بی معنی میشه
yildizim مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8812 همش و هر روز دعوا باشه همین میشه ... بودن بی معنی میشه محبتت بی معنی میشه :)💔 اوکی من بیمعنیم پس بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید !
همتای_او عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3078 اره :) براش ارزشمندی؟اگر اره ک باید صبر کنی از دلت دربیاره اگر نه ک بهتره خودتو کوچیک نکنی تو رابطه در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
yildizim مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8812 براش ارزشمندی؟اگر اره ک باید صبر کنی از دلت دربیاره اگر نه ک بهتره خودتو کوچیک نکنی تو رابطه مثلا ...با این حرفش بدجور دلم شکست:) بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید !
همتای_او عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3078 مثلا ...با این حرفش بدجور دلم شکست:) قربون دلت شم عزیزم 🥺🤍قوی باش و احساساتتو کنترل کن در مقابلش در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
yildizim مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8812 قربون دلت شم عزیزم 🥺🤍قوی باش و احساساتتو کنترل کن در مقابلش خدانکنه عزیزم💔 چشام کاسه خون شده واقعا چجوری دلش اومد بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید !
aaarammm عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 10186 چه رفتاری داشتی که باعث شده همچین حرفی بزنه؟ آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
shsusj عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 6663 من نمیدونم چرا مردا انقد لوس و مزخرف شدنخب وقتی یه زن غر میزنی ینی بی توجهی دیده ینی محبت میخوادبودن خودشون چطوریه مگه؟؟؟ آقایون دعوت به دوستی ندن
چشوبابدبتیوی عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 5163 عزیزم میخواسته حرصت دراره فک نکن زیاد بهشمگه میشه بودنت بیمعنی باشه احه اگه بیمعنیه چرا باهامین به دل نگیر همینکه همو دارین شکر کنید ـبخدا هستن ادمای مه ارزوشونو جای شما بودن🥲♥ پر حسرت های شیرین💔
yildizim مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8812 چه رفتاری داشتی که باعث شده همچین حرفی بزنه؟ حالم خوب نیست خودشم میدونه سرده ... بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید !
yildizim مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8812 من نمیدونم چرا مردا انقد لوس و مزخرف شدنخب وقتی یه زن غر میزنی ینی بی توجهی دیده ینی محبت میخوادبودن ... دقیقا بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید !
yildizim مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8812 عزیزم میخواسته حرصت دراره فک نکن زیاد بهشمگه میشه بودنت بیمعنی باشه احه اگه بیمعنیه چرا باهامین به ... هر سری اذیتم میکنه من مقصر میشم میبخشمش دیگه خسته شدم سرده بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید !