2777
2789
عنوان

بهم گفت بودنت بی معنیه🙃💔

195 بازدید | 14 پست

امروز خیلی ناراحت بودم یکم غر زدم  بعد گفتم شبت بخیر  اون گفت میری ? منم گفت بمونم که چی بشه

اونم گفت بودنت معنا دار بود  خودت بی معنیش کردی 

میدونست حالم خوب نیست ...

خیلی ناراحت شدم  خیلی :)💔 جوابشو ندادم اف شدم سریع.

قلبم شکست

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش و هر روز دعوا باشه همین میشه ... بودن بی معنی میشه محبتت بی معنی میشه

:)💔 اوکی من بیمعنیم پس

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

براش ارزشمندی؟اگر اره ک باید صبر کنی از دلت دربیاره اگر نه ک بهتره خودتو کوچیک نکنی تو رابطه

مثلا ...

با این حرفش بدجور دلم شکست:)

قربون دلت شم عزیزم 🥺🤍قوی باش و احساساتتو کنترل کن در مقابلش

خدانکنه عزیزم💔 چشام کاسه خون شده  واقعا چجوری دلش اومد

عزیزم میخواسته حرصت دراره فک نکن زیاد بهش

مگه میشه بودنت بیمعنی باشه احه اگه بیمعنیه  

چرا باهامین به دل نگیر همینکه همو دارین شکر کنید ـبخدا هستن ادمای مه ارزوشونو جای شما بودن🥲♥

پر  حسرت های شیرین💔
چه رفتاری داشتی که باعث شده همچین حرفی بزنه؟

حالم خوب نیست خودشم میدونه  سرده ...

من نمیدونم چرا مردا انقد لوس و مزخرف شدنخب وقتی یه زن غر میزنی ینی بی توجهی دیده ینی محبت میخوادبودن ...

دقیقا

عزیزم میخواسته حرصت دراره فک نکن زیاد بهشمگه میشه بودنت بیمعنی باشه احه اگه بیمعنیه چرا باهامین به ...

هر سری اذیتم میکنه  من مقصر میشم  میبخشمش    دیگه خسته شدم   سرده