2777
2789

بیشتر از ی هفتس قهریم تازه دوروزه مثلا آشتی کردیم امروز طوری خودشو گرفته بود انگار من بهش گفتم میرم بهت خیانت میکنم انگار من گفتم سگ نگات نمیکرد منو زورم کردی بگیرمت انگار من گفتم صدتومنم نمی ارزی انگار من گفتم عین کلاغ سیاهی نمیدونم دیگه از دست این مرد چیکار کنم بیاید یکم از شوهرامون بگیم بخندیم بلکه منم یکم دلم سبک شد

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

مثل شوهر من حالم از این جور مردا بهم میخوره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردیم خاهر🥲🗿

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
شوعر من امشب پریود مغزی بود

یعنی چجوری،

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
شوهر من خرابکاری ک میکنه عین گربه شرک مظلوم میشه و مودب و عاقل و اروم میشینه یه گوشه هر وقتم چیزیو پنهان میکنه اینقد سوتی میده تا لو بره
یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819