2777
2789
عنوان

میز تلویزیون با عروسه یا داماد

427 بازدید | 12 پست

ما برا داداشم ۴ تا کالا گرفتیم تمومه فرش ها و قالیچه ها و تلویزیون و یخچال و ماشین لباسشویی بعد میزتلویزیون هم ما خریدیم همراهه تلویزیون. 

سر خودم مامانم به مادرشوهرم گفت ۴ تا کالا. ما برا پسرمونم همین تعداد کالا خریدیم 

مادرشوهرم سریع گفت خب پس بنویس اسپیلت کابینت یخچال و تلویزیون.

مامانم موند بهش چی بگه.

دیگه قبول کردیم. 

اسپیلت و کابینت که اون خونه از قبل داره فقط همون در اصل یخچال و تلویزیون فقط با اوناست. 

الان میزتلویزیونشم با اوناست یا ما؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر به شهر متفاوته 

اینجا سرویس چوب یخچال تلویزیون گاز و بخاری 

دو تا فرش چهار دست هم رختخواب به عهده داماده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هرچندرسم ما همه چی با دوماده خرج عروسی کلی طلا جهیزیه سنگین فقط وسایل کوچیک به عهده عروسه اونم اگه خواستن میخرن نخواستنم که هیچی

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

مادرشوهر من میخواست بندازه گردن ما.منم گفتم هر کی تلویزیون پاش باشه میزم باید بخره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
این همه خریدی یه میزتیوی هم بخر دهنشون بسته شه ارزش اعصاب خوردی و حرف مادر شوهرو نداره اول زندگی

مادر شوهر من که تا الان بی نهایت حرف بار عروساش میکنه اصلا برام مهم نیست چی بگه. 

دوس ندارم مادر پدرم بیشتر از این تو خرج بیفتن.  اون با درآمد ماهی سیصد میلیون حاضر نیست یه عروسی برا پسرش بگیره از بس خسیسه. 

من مامان بابام با درآمد ماهی ۱۵ میلیون بازنشستگی معلمی ولی همه چی برام خریدن سر عقدمم مامان بابای من جای داماد لا دادن بهم اونا فقط یه زیرلفظیه زیر یه گرم دادن. 

داماد سر خونه که نگرفتیم. 

الانم قرار بود مثلا تیر ماه عروسیمون باشه جهیزیه م شیش ماهه اماده ست خونمون داره میترکه ولی اونا نه همون دو تا کالا رو خریدن نه طلایی بهم دادن به عنوان سرویس و کوفت و زهر مار. 

الانم که میگن عروسی نمیگیریم. 

مادرشوهرم میخواد کل زندگیشو بفروشه با شوهرش برن سوییس بچه هاشونو تنها بذارن ایران برا همین پول نداره به پسرش کمک کنه داماد شه

مادر شوهر من که تا الان بی نهایت حرف بار عروساش میکنه اصلا برام مهم نیست چی بگه. دوس ندارم مادر پدرم ...

سخته پس بی انصافی می‌کنه وقتی داره باید خرج پسرش کنه قرار نیست همه چیو دختر ببره کامنت بعدی هم گفتم رسم ما همه چی با داماده شرایط شما مخصوصا برا دختر خیلی سخته. جهیزیه هم نگیرن طلا حتما باید بگیرن بدون طلا که نمیشه اینجور که تو گفتی انگار خانواده تو قراره عروس بیارن 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...