2777
2789
عنوان

چقدر خیره شدین

158 بازدید | 12 پست

‏تاحالا براتون پیش اومده تو مغزتون داد بزنید، همه‌ی ظرفا رو بشکونید، میزا رو برگردونین، همه‌چیو بهم بریزین و برین، در حالیکه آروم نشستین و به یه نقطه خیره شدید؟؟

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی.من خودمو تو مغزم و دلم خالی میکنم ولی تا میرم تو واقعیت انجام بدم وا میرم

هروقت منو تو نی نی سایت دیدید بهم بگین مگه تو کار نداری اومدی نی نی سایت؟😒 تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🍉🎋

خیلی.من خودمو تو مغزم و دلم خالی میکنم ولی تا میرم تو واقعیت انجام بدم وا میرم

منم

ولی یوقتای ب مو میرسه و واقعا پاره میشه🙂

من تو مغزم جاری وبرادر شوهر وخواهر شوهرمو مدل هزار پا انسانی بهم دوختم😆جاریمو جلو برادرشوهرم شکنجه کردمو کشتم.مادرشوهرمم موقع مرگش گیر آوردمو همه بدیاشو زدم تو روش البته فقط تو خیالم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
منمولی یوقتای ب مو میرسه و واقعا پاره میشه🙂

من تو بدترین شرایط به مو میرسه.برو تاپیکامو بخون میفهی.خسته شدم از زندگیم.واقعا یه دختر نوجوون مثل من یه توقع دیگه از زندگیش داره

هروقت منو تو نی نی سایت دیدید بهم بگین مگه تو کار نداری اومدی نی نی سایت؟😒 تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🍉🎋

من تو بدترین شرایط به مو میرسه.برو تاپیکامو بخون میفهی.خسته شدم از زندگیم.واقعا یه دختر نوجوون مثل م ...

هردومون تو زندونیم پس🙂

من زندونیه همسرم

تو زندونیه بابات

و منی ک هم به فرار فکر میکنم و هم به خودکشی

هردومون تو زندونیم پس🙂من زندونیه همسرمتو زندونیه باباتو منی ک هم به فرار فکر میکنم و هم به خودکشی

من خودکشی نمیخوام.میخوام به بابام ثابت کنم که بدون توهم من موفق میشم و به جایی حالا بالا یا پایین میرسم