2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید شکر یا قند کرم بزنه

679 بازدید | 3 پست

از اینا که تو ارد می افته 

سفید رنگن و کوچیک 

چندماه پیش یه بسته شکر باز کردم توش کرم داشت 

اینماهم ی بسته قند باز کردم باز توش کرم بود 

برا شمام پیش اومده؟؟؟

تاحالاپیش نیومده

آبش کن وازپارچه عبوربده بعدبجوشون استفاده کن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
تاحالاپیش نیومدهآبش کن وازپارچه عبوربده بعدبجوشون استفاده کن

اره والا منم موندم 

چون اصن فک نمیکردم همچین چیزی تو شکر باشه ریختم تو شله زردم اصنم نگا نکردم 

ی قابله ب فنا رف توش همش کرم بود 

بسته بندیم بود اخه 

چرا شکر باید کرم بزنه اصن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والا منم موندم چون اصن فک نمیکردم همچین چیزی تو شکر باشه ریختم تو شله زردم اصنم نگا نکردم ی قابل ...

منم ندیدم خدایی

البته یه سوسک کوچیک سیاه گاهی میوفته.

شکرت اگه مونده توی آب حل کن ازپارچه عبورش بده و...

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......