2777
2789
عنوان

دلدرد و کمردرد های وحشتناک پریود

3150 بازدید | 19 پست

سلام.

پریود برای من تبدیل ب کابوس شده😥 دل درد و کمردرهایی میشم ک از شدت درد تهوع دارم و بالا میارم، درد ب حدی زیاده ک داد میزنم و ب خودم می پیچم.

دو سه ساعت هم طول میکشه.

خودم احساس میکنم بخاطر خونریزی کمه. 

چون پریودم با ی قطره خون شروع میشه بلافاصله دردها شروع میشن و اوج میگیرین ولی از خونریزی خبری نیست، اینفقففدر چرب میکنم،مالش میدم و گرم میکنم تا لخته ایی رها میشه و میتونم بگم کمی از درد کاسته میشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سونوگرافی ببین علتشووو.خاهر منم خیلی درد داشت رفت سونو گفتن کیست داری قرص داد خوووب شده.گاهیم واسه عفونته

خدای مهربونم بابت همه چی شکرت شکررررررر💖💖💖💖💖💖💖💖💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💕💕💕💕
چاي زيره و بابونه و نبات بخور اروم ميشي 

دیگه کار من از اینا گذشته خواهر، یه زمانی اره ،ولی الان هیییچی اثر نمیکنه، یعنی اینقدر تهوع دارم ک هیییچی نمیتونم بخورم 

عزيزم شياف ديكلوفناك استفاده كن

با یک سال مصرف مداوم شیاف به خونریزی و زخم معده دچار شدم😥😥 الان ۳،۴ ساله ک معدم حالش خیلی خرابه.

پیشنهاد میکنم زیاد استفاده نکنی ک خدای نکرده مثل من معده ات زخم نشه

برو سونوگرافی ببین علتشووو.خاهر منم خیلی درد داشت رفت سونو گفتن کیست داری قرص داد خوووب شده.گاهیم وا ...

منم میگم شاید عفونت باشه،البته علائم شو ک ندارم ولی الان ۳ماهه ازدواج کردم دردام بدتر شده،گفتم شاید عفونت گرفتم