2777
2789
عنوان

شغل بهورزی

7071 بازدید | 52 پست

سلام دوستان من پشت کنکوری هستم 

یعنی بخوام کنکور ۴۰۴ شرکت کنم برای سومین سال هست که پشت کنکورم 

از طرفی داخل روستا بهم گفتن بیا برای بهورزی اسم بنویس

واقعا نمیدونم چکار کنم 

برم بهورزی یا برای کنکور بمونم

از طرفی میگن باید تو روستا بمونم و روستا هم هیچی نداره و جز چندتا پیرزن و پیر مرد هیچ جوونی نیست 

و اینکه اگه برای کنکور هم بمونم معلوم نیست چی قبول بشم و حداقل باید ۴ سال درس بخونم 

بعدش هم معلوم نیست جایی برای کار بگیرنم یا نه و اینکه حقوقش چقدر باشه

کسی هست بهورز باشه راهنماییم کنه؟؟

و اینکه ممکنه چون اون روستا کسی نیست درمانگاهش رو جمع کنن؟؟

عزیزم من خواهرم دانشجوبود انصراف داد برای بهورزی اسم نوشت الان چندساله شاغله چون روستاجمعیت کم بود فرستادنش شهر به نظرم برای خانوم خیلی شغل مناسبیه .من بارتبه ی ۵۰۶دانشگاه تهران درس خوندم بیکارم .روستاچقد باشهرفاصله داره فوقش میتونی در رفت وآمد باشی تاساعت ۲سرکاری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خواهرم دانشجوبود انصراف داد برای بهورزی اسم نوشت الان چندساله شاغله چون روستاجمعیت کم بود ف ...

واقعا😳

جسارتا رشته شما و خواهرت چی بود؟؟

بعد چندسال رفت شهر؟؟

و اینکه تو بیمارستان پرستار؟؟

نه دیگه بیمارستان نمیرن .فقط تو پایگاه بهداشت جایی نیرو نداشته باشن جابه جا میکنن

آها

بعد اینکه راضی از شغلش؟؟

کارش سنگین یا سبک؟؟

میشه حالا بعدا کنکور داد برای رشته های دیگه؟؟

واقعا😳جسارتا رشته شما و خواهرت چی بود؟؟بعد چندسال رفت شهر؟؟و اینکه تو بیمارستان پرستار؟؟

من عربی خوندم خواهرم زیست میخوند انصراف داد .بعداز دوسال فک کنم ربطی به سال خدمت نداره بستگی داره بهداشتی توشهرنیرو نداشته باشن شماهم چون جمعیتتون کمه بفرستن اونجا 

من عربی خوندم خواهرم زیست میخوند انصراف داد .بعداز دوسال فک کنم ربطی به سال خدمت نداره بستگی داره به ...

آها

البته فکر نکنم 

چون این روستا کسی نداره 

الان تقریبا ۵ سال دنبال بهورز میگردن کسی نبوده

فکر نکنم جا به جام کنن

مگر بخاطر نبود جمعیت کلا درمانگاه جمع بشه

آهابعد اینکه راضی از شغلش؟؟کارش سنگین یا سبک؟؟میشه حالا بعدا کنکور داد برای رشته های دیگه؟؟

آره خیلی راضیه برای خانوم خیلی خوبه تاساعت ۲سرکاری ۹ماه مرخصی زایمان داره کارش سبکه مخصوصا روستاکه کلا بیکاربود .من شوهرم هم بهورز بود چون حقوقش کم بود دیگه انصراف داد ولی برای خانم خوبه 

آهاالبته فکر نکنم چون این روستا کسی نداره الان تقریبا ۵ سال دنبال بهورز میگردن کسی نبودهفکر نکنم جا ...

حتماا برو تو روستای ما هست زنه حقوقشم خوبه هم تو روستا هست هم هزینه رفت و امد نمیده خیلی خوبه براش الان چند ساله سابقش 

من یه ساله پشت کنکورم هیچی قبول نمیشم دارم برا بهورزی له له میزنم جات بودم قطعا میرفتم راستی میشه را ...

جدی؟!!

خانوادمم میگن اما من دو دلم

بخدا نمیدونم منکه آنقدر بدم میومدکه حتی پیگیری نکردم 

فقط تنها چیزی که میدونم اولویت بومی بودن خیلی خیلی مهمه یعنی اگه امتحان و مصاحبه هم خوب نباشی اما بومی باشی میگیرنت